Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?

Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van két gyermekem, kislányom 4 hónapos kisfiam jövő hónapban lesz 2 éves. Már 34.napja nem láttam őket.. És még egy jó ideig sajnos nem is fogom. (Nem, nem hagytam el őket, kórházban fekszem, csúnya fertőző betegség) Eredményeim szerint még egy hónapot minimum itt töltök, én meg már kezdek bekattanni. Végig sírom a napokat, annyira hiányoznak hogy fizikailag fáj már, kisfiam ráadásul szörnyen anyás, csoda hogy eddig is bírta nélkülem.. Mit tanácsoltok hogy vészeljem át ezt az időszakot? Már ez így is rengeteg egy anyának a gyerekei nélkül és fordítva is, nem tudom hogy bírok ki még ki tudja mennyi időt.. 😭
2020. máj. 28. 17:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Hidd el, jobban bírják mint te. Kibírod. Azok is kibírják akik 3 hónapja vannak külföldön, mert a korona miatt nem johetnek haza.
2020. máj. 28. 17:42
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
Kénytelen az ember kibírni. Mi a betegséged amivel ennyi ideig nem engednek haza? Pláne most....
2020. máj. 28. 17:53
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Lenne nálam arra alkalmas eszköz, amin nap, mint nap videóhívás formájában legalább beszélhetnék a fiammal. Aztán majdcsak valahogy elmúlna mindez. Biztos nagyon rossz. Én 4 napot voltam kórházba műtét miatt, mikor a fiam 2 és fél hónapos volt, de az is nagyon rossz volt, de elmúlt. :) Kitartást!
2020. máj. 28. 17:58
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

Sosem valaszolok privát üzenetre.

Hogy sikerült összeszedni? Jopár évtizede oltanak ellene.....

2020. máj. 28. 18:07
 5/23 anonim ***** válasza:
13%
A kórházat én sem bírnám,de hogy nincsenek a nyakamban a kölykök,azt simán.
2020. máj. 28. 18:11
 6/23 anonim ***** válasza:
24%

Akik sosem làthatjàk egymàst...bàrmi okból...azok is túlélik.(halàl, örökbeadàs, eltűnés...)

Biztos rossz, de ha direkt cukkolod magad akkor sem lesz jobb.

2020. máj. 28. 18:16
 7/23 anonim ***** válasza:
22%

A legtöbb olyan betegsèg, ami ellen oltàs van, màr van hatèkony kezelès. Mit kaptàl el? Mennyire fertőző? Indokolt a kòrhazi tartózkodàs? Hatèkonyan kezelik, vagy èrdemes màsik orvostól màsodvèlemènyt kèrni, hogy hamarabb meggyógyulj?

Èn nem bìrnàm a gyerekem nèlkül, addig nem nyugodnèk, mig haza nem jutok minèl hamarabb.

2020. máj. 28. 18:49
 8/23 anonim ***** válasza:
71%
4-es, az oltàs nem vèd 100%-osan, főleg nem èleted vègèig. Volt oltott ismerősöm rubeolàs, mumpszos, ismerős ismerőse szamàrköhögèses.
2020. máj. 28. 18:51
 9/23 anonim ***** válasza:
79%

Jaj hát nagyon sajnálom. Én csak 4 napot voltam kórházban,mikor 1 hónapos volt a lányom, de az a 4 nap is szörnyű volt. Nem is tudom, hogy van hozzá lelki erőd.

Tényleg milyen betegség ez? Nem is gondoltam volna , hogy a mai orvostudomannyal valaki ilyen sokat fekszik fertőző betegként bent. 😥

2020. máj. 28. 19:34
 10/23 A kérdező kommentje:

Akkor nem írom privátban senkinek, hanem ide. Bár szégyellem, de betegséget senki nem kér :)

#4. Elkaptam egy személytől a környezetemben, aki akkor még nem tudta hogy az.

#7 Tbc, koch-pozitív, fertőzök. Míg nem változik negatívra az eredményem, sajnos nagyon is indokolt a kórházi kezelés, plusz ugye így haza sem engednek, és fertőzőn nem is mennék. Csak olyan sok idő telt már el

2020. máj. 28. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!