Anyukák! Ti ezt hogy bírnátok ki?
Sosem valaszolok privát üzenetre.
Hogy sikerült összeszedni? Jopár évtizede oltanak ellene.....
Akik sosem làthatjàk egymàst...bàrmi okból...azok is túlélik.(halàl, örökbeadàs, eltűnés...)
Biztos rossz, de ha direkt cukkolod magad akkor sem lesz jobb.
A legtöbb olyan betegsèg, ami ellen oltàs van, màr van hatèkony kezelès. Mit kaptàl el? Mennyire fertőző? Indokolt a kòrhazi tartózkodàs? Hatèkonyan kezelik, vagy èrdemes màsik orvostól màsodvèlemènyt kèrni, hogy hamarabb meggyógyulj?
Èn nem bìrnàm a gyerekem nèlkül, addig nem nyugodnèk, mig haza nem jutok minèl hamarabb.
Jaj hát nagyon sajnálom. Én csak 4 napot voltam kórházban,mikor 1 hónapos volt a lányom, de az a 4 nap is szörnyű volt. Nem is tudom, hogy van hozzá lelki erőd.
Tényleg milyen betegség ez? Nem is gondoltam volna , hogy a mai orvostudomannyal valaki ilyen sokat fekszik fertőző betegként bent. 😥
Akkor nem írom privátban senkinek, hanem ide. Bár szégyellem, de betegséget senki nem kér :)
#4. Elkaptam egy személytől a környezetemben, aki akkor még nem tudta hogy az.
#7 Tbc, koch-pozitív, fertőzök. Míg nem változik negatívra az eredményem, sajnos nagyon is indokolt a kórházi kezelés, plusz ugye így haza sem engednek, és fertőzőn nem is mennék. Csak olyan sok idő telt már el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!