Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, 2 kicsi gyerekkel...

Anyukák, 2 kicsi gyerekkel mennyire nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

Természetesen az is fontos lenne, hogy a gyerekekkel megtalálja a közös hangot, sőt ez lenne a legfontosabb.

De gondolom nem sok olyan férfi van, aki egy kétgyermekes anyukával tervezi a jövőjét hosszútávon...

2020. máj. 27. 12:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Jól gondolod.
2020. máj. 27. 12:39
 2/21 anonim ***** válasza:
17%

A férjem exének sikerült, még a házasságuk alatt. Nekem csak szívességet tett, mert a férjem viszont sosem csalta volna meg.

Persze garancia nem volt rá, hogy a válás után is vele marad a csávó, de végül vele maradt... pedig a gyerekek nem könnyítették meg. Az egyik kifejezetten rosszfej volt a pasival (meg velem is).

2020. máj. 27. 13:00
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
A legtöbb férfi sajnos jogosan hiszi, hogy apapótlékot + bankautomatát keres egy anyuka. Tapasztalatból beszélnek. De tényleg ritka, ha valaki őszintén szerelmet keres és nem akarja kihasználni a pasit. Nehéz dolgod lesz, de nem reménytelen.
2020. máj. 27. 13:02
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem anyagiak miatt keres párt az anyuka, szerencsére jó körülmények között élnek, jómódban nőtt fel ő is, el tudja tartani magukat.
2020. máj. 27. 13:05
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem akar olyannal tervezni akinek mástól van gyereke. Főleg 2...eltartani, elviselni más gyerekét.. Szerinted erre ki vágyik?! Akik így vannak, azok azért, mert nem jutott nekik más (jobb), és inkább így élnek, mint egyedül.
2020. máj. 27. 13:22
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Igaz én 1 gyerekkel, de megtaláltam a tökéletes páromat.

Nem apát kerestem a gyerekemnek,van neki apja, s nem is eltartót, jól élünk, jól fizető munkám van. Hanem egy szerető társat aki mellettem lesz jóban-rosszban.

Imádják egymást a lányommal, most tervezünk közös babát is. Szóval nem lehetetlen,csak ki kell fogni,egy normális,érett, felnőtt férfit!

2020. máj. 27. 13:31
 7/21 A kérdező kommentje:

5ösnek: tudod, szerintem ha kell a tehén, kelljen a borja is. A közmondás legalábbis így tartja. ;)

Csak kíváncsi voltam, ki mit gondol, köszönöm a válaszokat!

2020. máj. 27. 13:52
 8/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehetetlen azért van rá példa bőven de azért valljuk be nem könnyű.

Van így barátnőm már nem is olyan kicsik a lányai (12, 15 évesek ) olyan nő akit amugy a ferfiak abszolut szeretnek önálló, saját házzal, autóval csinos, jó fej. Válás után kisebb nagyobb szünetekkel mindig volt valakije de sose váltak családdá senkivel mert a pasik együtt a "csomagot "nem akarták felvállalni soha. Kinlódni, elviselni eltartani más gyerekét. Sokszor már csak akkor lesz valami komoly ha a gyerekek nem kicsik hanem önállóak szinte nagykoruak. Hát ez van...

2020. máj. 27. 14:53
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Magamból kiindulva, hogy nem kellene egy olyan férfi akinek már van mástól gyereke, érthető is számomra, hogy én sem lennék népszerű más gyerekével a férfiaknál.

Úgyhogy igen, jól gondold hogy hosszútávra biztos nem egy főnyeremény egy gyerekes nő.

2020. máj. 27. 15:34
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
A gyerekeim 7 és 5 évesek voltak amikor elváltunk. Azóta megismertem a másik felemet, már összeházasodzunk, nemsokára megszületik az első közös babánk. Mi nagyon boldogok vagyunk, a gyerekek is, szépen, harmóniában élünk évek óta. Anyagilag egyikőknek sem volt szüksége a másikea, pótapára sem, a gyerekek vérszerinti apja része a gyerekek életének. Igazi szerelem a miénk és igen, az én példám is mutatja, hogy lehetséges 😊
2020. máj. 27. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!