Anyukák, apukák, akik megengedhetitek magatoknak, ti gondoltok a gyereketek jövöjére, gyűjtötök havonta pénzt?
Igen. Mi államkötvényben és magánnyugdíj biztosításban gyűjtünk. Lehet, hogy addigra nem fog sokat érni, ahogy az első írja, de ha az ember nem tesz semmit akkor főleg nem fog...
Egyébként én is kaptam anno. Nagyszüleim kötöttek nekem születésemkor. 500 ezer Ft-ot kaptam a ballagasomra ezelőtt 12 évvel. Arra nagyon jó volt, hogy a továbbtanulásomat megtánogatták vele (mást ne mondjak ez akkoriban 10 havi lakbér volt) szóval nem vettem belőle kocsit vagy lakást, de szerintem ez így is nagy segítség volt.
Mi nyitottunk egy számlát amire havonta utalunk pénzt, általában 10-20ezer között, amennyit éppen tudunk, én is és a párom is külön.
Az én szüleim is így csinálták, én egy laptopot tudtam belőle venni, ami nem sok, nem lakás vagy kocsi de az informatika szakomhoz pont jó volt.
Mi nem nyitottunk sehol semmit.
Itthon van egy széfünk,havi 20 ezret teszünk mindig bele , a lányunknak.
Nem
Majd akkor kap, amikor szüksége van/ lesz rá..
Nem teszek úgy félre hogy ezt pont nekik.
De egyébként van egész nagy tőkénk..
Mi nem raktunk felre,
Vettunk neki, egy belvarosi szoba napppalis lakast, o a haszonelvezo, 2.5eves kislanyunk.
Addig amig nem koltozik el,kiadjuk alberletbe.
Szerintunk ez nagy segitseg lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!