Kisgyermekes anyukák mivel telnek a napjaitok a karantén alatt?
3 kisgyermekünk van (5 éves kislány ,3 éves kisfiú,1,5 éves kisfiú). Apa egész nap dolgozik velem vannak itthon normál esetben a nagyok oviban vannak így egyszerű a kicsivel a nagyokat már apa hozza haza. De most egyszerűen már nem tudok mit kitalálni.A kertben szoktunk játszani,festünk,gyúrmázunk,legózunk,kirakózunk de sajnos kezdek kifogyni az ötletekből.
Esetleg van valami ötletetek?
28N
Épp ezt akartam kérdezni.
Miért nem tudják megkülönböztetni emberek a karantént a kijárási korlátozásról?
De hogy válaszoljak is: Nem kell minden percüket lekötni. Egy gyerek tud egyedül is játszani. Három meg pláne.
En sem ertem miert kell neked lekotni oket, en es a tesom kozott is ekoruli a korkulonbseg, az 5 es 3 eves el kellene hogy jatszon egymassal.
De en siman bevonnam oket a napi teendokbe, persze csak jatekbol, ha mar mas otleted nincs.
Gondolom apa dolgozik....
Ha igen akkor ti minek vagytok bezárkózva?¿?
Nevetséges az egész, az első 2hetben én is otthon voltam velük, 7,4,2 éves lányok) aztán lahogy egyre csillapodott a hiszti a munkáltató is úgy gondolta, hogy ideje visszamenni home officebol.
Szóval az enyémek a nagyszülők el vannak most.
Ideje hogy lazitsatok ti is, Pest megyében élünk.
Egyébként a facen vannak csoportok, pl a karantanya ovis oknak. Rengeteg kreatív ember van ott 9 hete karanténban, próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!