Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy változott a menzesz...

Kinek hogy változott a menzesze szülés után?

Figyelt kérdés
Nekem most az első elég erős volt 3 napig aztán meg már semmi. Korábban 5 napos volt mindig. 2-3. nap közepesen erős aztán gyenge. Visszaáll majd az eredetire vagy nektek hogy volt?

2020. máj. 28. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanolyan. Az első gyengébb volt, utána 1 kimaradt, de azóta ugyanolyan, mint előtte. 7.5 hónap után jött meg szoptatás mellett. Még mindig szoptatok.
2020. máj. 28. 16:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem 4 hónap után és már nem szoptatok. Érdekesség, hogy mielőtt megjött a gyerekem már köpte ki az anyatejet. Nem volt hajlandó egyáltalán megenni. Olvastam, hogy lehet, hogy pont a menstruacio miatt.
2020. máj. 28. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan volt, mint előtte. Szoptattam mellette, igaz, nem volt túl sok tejem sajnos.
2020. máj. 28. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan
2020. máj. 28. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első után több lett, a 2-3. után kevesebb, a 4. után rengeteg. 🤷🏼‍♀️
2020. máj. 28. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Huhh, nagyon durva volt. Lányom 2 hónapos korában jött meg először, de nagyon rendszertelenül. Míg szoptattam addig mondom oké (amúgy ő sem szerette a tejet mikor menstruáltam), de utána sem lett rendszeres,volt, hogy 63 napra jött meg. Nagyon bő, erős vérzésem volt, és a leghosszabb amíg megvolt 14 nap volt. Természetesen jártam a dokikat, de semmit sem találtak, mivel pajzsmirigy alulműködésem van, ráfogták, hogy attól van. Végül fogamzásgáló tablettát írtak fel. Most persze rendszeres, de nem tudom mi lenne , ha abbahagynám.

Az első szülés után nem tapasztaltam ilyet, akkor rendes 28 napos ciklusaim voltak 5-6 napos mensessel, olyan mint terhesség elött.

2020. máj. 28. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal jobb lett. Előtte 30-35 napos volt két nappal előtte már fájt a hasam. Mikor megjott csak rosszabb lett, nem is emlékszem volt-e olyan hónap hogy nem vettem be gyógyszert. 2-3 napig erős és sok is volt. Kb. 6-7 nap után múlt el.

Szülés után 28 napóra állt be, semmi görcs, nem volt olyan erős és sok sem. 4-5 nap alatt el is múlt.

2020. máj. 29. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Első szülés után sokkal erősebb görcsök az első napokban. Ez így ment 8 évig. Második szülés után a görcsök enyhébbek lettek, viszont az első két napban valóságos vérfürdő van.
2020. máj. 30. 01:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!