Kinek hogy változott a menzesze szülés után?
Huhh, nagyon durva volt. Lányom 2 hónapos korában jött meg először, de nagyon rendszertelenül. Míg szoptattam addig mondom oké (amúgy ő sem szerette a tejet mikor menstruáltam), de utána sem lett rendszeres,volt, hogy 63 napra jött meg. Nagyon bő, erős vérzésem volt, és a leghosszabb amíg megvolt 14 nap volt. Természetesen jártam a dokikat, de semmit sem találtak, mivel pajzsmirigy alulműködésem van, ráfogták, hogy attól van. Végül fogamzásgáló tablettát írtak fel. Most persze rendszeres, de nem tudom mi lenne , ha abbahagynám.
Az első szülés után nem tapasztaltam ilyet, akkor rendes 28 napos ciklusaim voltak 5-6 napos mensessel, olyan mint terhesség elött.
Nekem sokkal jobb lett. Előtte 30-35 napos volt két nappal előtte már fájt a hasam. Mikor megjott csak rosszabb lett, nem is emlékszem volt-e olyan hónap hogy nem vettem be gyógyszert. 2-3 napig erős és sok is volt. Kb. 6-7 nap után múlt el.
Szülés után 28 napóra állt be, semmi görcs, nem volt olyan erős és sok sem. 4-5 nap alatt el is múlt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!