Most hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Vettem egy üveges bébiételt,amire rá volt írva,hogy nettó 220 gramm.Kikapartam az utolsó cseppig egy tányérba,lemértem és 195 gramm volt benne.
2010. júl. 30. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nézz meg több ilyet is, elsőként reklamálj a cégnél, ők kötelesek válaszolni erre, de a legjobb, ha a boltban a panaszkönyvbe írsz, mert akkor a bolt köteles ezt intézni. Mondjuk nem árt egy dátumos videót csinálni a mérésről, hogy dokumentálva legyen, mert a fogyasztóvédelem a következő lépés, de a céget akár ki is hagyhatod, mehetsz egyenesen a fogy.védőkhöz, ott intézkednek, vagy segítenek, ha nekem nem tiszta valami, élből felhívom őket reklamálás előtt is, hogy tudjam, mire számítsak és ez eddig bevált.

Ne hagyd annyiban, mert a semmire fizetsz és sok kicsi alapon ezrekkel vágnak át éves szinten.

Hány anyuka is van ebben az országban?

Szép kis extra bevétel a cégnek, szóval szerintem intézkedj.

2010. júl. 31. 07:10
 12/12 A kérdező kommentje:
írtam a megadott e-mail címükre,erre visszajött a rendszerüzenet,hogy nem tudja elküldeni.most megpróbálom máshogy.fogy.védelemhez nem hiszem,hogy fordulok,ennyit nem ér meg,legfeljebb nem veszem azt a fajtát.
2010. júl. 31. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!