Most hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Vettem egy üveges bébiételt,amire rá volt írva,hogy nettó 220 gramm.Kikapartam az utolsó cseppig egy tányérba,lemértem és 195 gramm volt benne.2010. júl. 30. 12:43
1/12 anonim 

válasza:

az egy kilós liszt is mindig csak 80-90 deka le szoktam mérni. Átb@szás, semmi más. Elvileg ezért van a fogyasztóvédelem.
2/12 anonim 

válasza:

nem volt rajta hogy +/- x %?mint pl a wc papírokon?
3/12 anonim 

válasza:

Nem tudom, bébiételt nem mértem még, de nekem a liszt 1 kg szokott lenni +/- 1-2 gramm. Nem mérek le minden csomagot, csak ha eszembe jut. De ilyen drasztikus eltérést még nem tapasztaltam.
Esetleg a bébiétel gyártójának írhatnál egy email-t, hogy mennyit is töltenek az üvegbe?
4/12 anonim 

válasza:

utolsó szerencséd van én mindig beszívom a liszttel. első.
5/12 A kérdező kommentje:
nem volt rajta,hogy +/- x%.lehet,hogy írok.
2010. júl. 30. 13:57
6/12 anonim 

válasza:

írjál, ez durva!!
off: nekem a tesco value liszt mindig 1010 gramm. :)
7/12 A kérdező kommentje:
írtam nekik,kíváncsi vagyok,mit válaszolnak.
2010. júl. 30. 15:33
8/12 anonim 

válasza:

Én is kíváncsi vagyok, hogy reagálnak-e majd, és ha igen akkor mit. Majd írd meg a fejleményeket!
9/12 anonim 

válasza:

Én is jártam már így. Lemértem a bébiételt és nem 220g hanem 200 g volt. Van 160 g-os kiszerelés is. Akkor az mennyi lehet valójában?...
10/12 anonim 

válasza:

az otthoni fogyasztók védelmét ismerve örülj neki, ha még nem ők fenyegetnek meg ,hogy mit gyanusítgatod őket.
vagy szimplán kinevetnek és elküldenek melegebb égtájakra
sajnos ilyen világot élünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!