Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire hisztek a gólyás hitben?

Anita112 kérdése:

Mennyire hisztek a gólyás hitben?

Figyelt kérdés
azt mondták hogy itt kelepelt a gólya a kéményemen és én itthol voltam és kérszer is elrepült a ház felett és fölöttem is. XD persze szeretnénk babát már régóta
2010. júl. 30. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Ebben én csak annyira hiszek,mint a csúcsos has fú,elterülő has lány babonában.

Szerintem ha babát akartok,nem elég a gólyát lesni,szexeljetek minél többet :D :D :D

31 hetes km.

2010. júl. 30. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

ezek alapján gondolom nem nagyvárosban laksz...

hát igen ...

vidéken meg sok a gólya én is láttam mindkét terhességem elött de nem gondolnám hogy ez jel volt... -elég földhözragadt vagyok sajnos....-

A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!

2010. júl. 30. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Budapesten akkor ezek szerint nem sok baba fogan:((((
2010. júl. 30. 10:27
 4/10 anonim ***** válasza:
pedig a csúcsos hasas dolog nálam, húgomnál, anyukámnál tökre bejött!Húgomnak teljesen csúcsos hasa volt, fiú lett, nekem is az van, fiú lesz, anyumnak mind a 2 öcsémmel tök csúcsos hasa volt, a lányokkal nem...:)
2010. júl. 30. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a golyas dolog ugyanolyan babona, mint a tobbi, tehat nem hiszek benne es semmilyen mas babonaban.Az igaz, hogy en is sok golyat lattam, mert olyan videken lakom, de ez elofordult mas evekben is es megis csak most varom az elso babamat.A csucsos hasrol meg annyit, hogy az en hasam is csucsos es megis kislanyom lesz.

19+2 hetes km

2010. júl. 30. 10:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez babona, ami akkor igaz, ha bejön, ha nem jön be, akkor meg az ember legyint rá :) Én a városban sosem láttam gólyát, sőt, eleve szerintem 5-6 éve nem is láttam egyet sem, mégis van egy három éves kisfiam :D
2010. júl. 30. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez csak egy babona, semennyire nem hiszek benne:) Minden évben itt köröznek a gólyák felettünk, egy kis tó van a ház közelében, de azért minden évben nem vagyok terhes;)

Másfél, 7 és 10 éves gyerekek anyukája

2010. júl. 30. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy 10 éve nem láttam igazi gólyát, csak tévében, de a 2. babámat várom. Budapest - lakótelep
2010. júl. 30. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:

nálunk és a szomszédban bejött!

egy napon születtek a babáink, egymás melletti ágyakon feküdtünk a szomszédasszonnyal:)))

2010. júl. 30. 17:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Én hiszek ebben a babonában. 3 éve mikor a kisfiammal voltam terhes, akkor anyuék házára több napon keresztül is leszállt a gólya.

Most tavasszal is megjelent egy gólya az udvarunkon, és pont aznap reggel teszteltem pozitívat. Utánna még pár hónapon keresztül majdnem mindennap itt volt/voltak a háztetőt.

2010. aug. 1. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!