Mennyire hisztek a gólyás hitben?

Ebben én csak annyira hiszek,mint a csúcsos has fú,elterülő has lány babonában.
Szerintem ha babát akartok,nem elég a gólyát lesni,szexeljetek minél többet :D :D :D
31 hetes km.

ezek alapján gondolom nem nagyvárosban laksz...
hát igen ...
vidéken meg sok a gólya én is láttam mindkét terhességem elött de nem gondolnám hogy ez jel volt... -elég földhözragadt vagyok sajnos....-
A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!

Szerintem ez a golyas dolog ugyanolyan babona, mint a tobbi, tehat nem hiszek benne es semmilyen mas babonaban.Az igaz, hogy en is sok golyat lattam, mert olyan videken lakom, de ez elofordult mas evekben is es megis csak most varom az elso babamat.A csucsos hasrol meg annyit, hogy az en hasam is csucsos es megis kislanyom lesz.
19+2 hetes km

Ez csak egy babona, semennyire nem hiszek benne:) Minden évben itt köröznek a gólyák felettünk, egy kis tó van a ház közelében, de azért minden évben nem vagyok terhes;)
Másfél, 7 és 10 éves gyerekek anyukája

nálunk és a szomszédban bejött!
egy napon születtek a babáink, egymás melletti ágyakon feküdtünk a szomszédasszonnyal:)))

Én hiszek ebben a babonában. 3 éve mikor a kisfiammal voltam terhes, akkor anyuék házára több napon keresztül is leszállt a gólya.
Most tavasszal is megjelent egy gólya az udvarunkon, és pont aznap reggel teszteltem pozitívat. Utánna még pár hónapon keresztül majdnem mindennap itt volt/voltak a háztetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!