Mennyire hisztek a babonákban? A párom nagyanyja rendesen levisitotta majdnem a fejem h tükör elött volt a lányom 9 hónapos. Állítólag nem fog beszélni! Hát nem úgy néz ki mint aki nem akar beszélni. Vélemény?
Jajjjjj jajjjjjj jajjjjjj........
Ekkora ökörséget!! S miért nem fog beszélni? Mert látja magát? Vagy miért? Ne foglalkozz ilyenekkel!
szerintem meg azért nem beszélt, mert keveset foglalkozott vele a mama. Talán ha a babonák helyett mondokázott volna, meg énekelt volna, beszélgetett volna a gyerekkel, hamarabb megszólalt volna.
De ha babona, nekem kicsi korától fogva nézegette magát a tükörben és másfél évesen mondatokban szinte hibátlan nyelvtannal beszélt, pedig fiú.
Úgyhogy nálunk meg fordítva sült el? A "néma" látványa beszédmenést indított el nála?
Na akkor a kedves mamának elmesélheted, hogy az én 10 hónapos lányom élvezettel gagyarászik a saját tükörképének. (van egy világítós kis zenélős játéktükör a járókára felszerelve) :D Rosszul lesz.
Ja meg ha meglátja magát a nagy öltözőtükörben vigyorog és mondja, hogy tete baba :D :D :D és még pápázik is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!