Játszószőnyeg amin nem csak 3 izé lóg középen, hanem van rajta tükör, zizeg, csörög vagy zenél alul is ahol a baba fekszik?
Szia! A tinylove babaszőnyegeket tudom neked ajánlani. Nekünk is olyan van. Nagyon szeretjük.
[link] Ilyenre gondolok.
Nekünk ez van, 2 hósan kapta a játékhidat 6hósan levettük róla de az alját még mindig szereti és használja. Van rajta tükör zizegős virág, csipogós virág, csipogós méhecske, zsebek. Én is szeretek vele játszani :) és jó a párnára feküdni :).
nekünk ez van, rejtve van a tükör, csörög a lába a zsiráfnak a macska lába csipog, zörgőspapírral van pár része. A kicsik szeretik. Nekem ív meg talp kéne hozzá, azt sikeresen eltörte a nagy:D
Fehn bébi játszószőnyegünk volt, ajándékba kaptuk, anno a Brendonban 15-16 ezer körül árulták. Van rajta tükör, zizegő, csörgő, zenélő kiegészítők, plusz a tornázó rész.
Ilyen:
Nekünk ilyen van:
4 játék, az egyik zizegős, a labda érintésre zenél. Tükör van rajta, csipogó elrejtve, csörgős papír, rágóka, stb.stb.. De csak úgy nézegetni is szereti mert sok színű ,aranyosak a figurák és többféle anyagból van így símogatni is szokta.Nekünk bejött!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!