Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki azért nem akar gyereket...

Aki azért nem akar gyereket mert túl sok lemondással jár, mire gondoltok lemondás alatt?

Figyelt kérdés

Pl amiket eddig hallottam hogy nem lehet kirándulni, nyaralni menni, nem lesz normális nemi élet, kialvatlanság az át nem aludt éjszakák miatt...

Szerintem érthető félelmek, még ha nem is mindegyikkel értek egyet, de szeretném tudni milyenek vannak még, hogy előre fel tudjak készülni a válasszal

2020. máj. 22. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Baratnoim a szemelyes kenyelmukrol keptelenek lemondani.
2020. máj. 22. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
21%
Én nem tudom.. Itt senkinek se kutyája, se macskája? Vagy csak szobacirkáló akit beadnak a szomszédba addig? Nekünk 5 nemetjuhászunk van, képzett kutyák, pl kaját sem fogadnak el mástól. 2 rendorkutya. Nem lehet őket itt hagyni csak úgy, hogy hopp de spontán menjünk el. Buli? 30 körül csak nincs állandó késztetés valakinek hogy reggelig igyon, vagy lehet én vagyok a hülye nekem nincs rá igényem. A szex mindennapos, többszöri, remek és pont ugyanolyan mint gyerek előtt. Többet kirándultunk, mint előtte. Bármikor tudunk kettesben lenni, de nyilván napokra nincs igényunk kisbaba mellől elmenni. Később ez is megoldható lesz. Én nem érzem hátrányát, eddig is felelősséggel voltam más lények iránt, nekem/nekünk az természetes volt, hogy nem döglünk délig, mert vannak állataink, kertes házban élünk, ahol dolgozni is kell, plusz szerettünk programozni, egymással foglalkozni. Nem dogleni a szobában :D
2020. jún. 20. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!