Komolyan nem lehet megérteni, vagy én vagyok aki túl lihegi?
Az a helyzet,hogy jön a húsvét,a szülinap a házassági évforduló.Ilyenkor összejön a család kb.15-20fő
Persze én jeleztem,hogy nem szeretnénk részt venni.Két gyerekünk van, az egyik még csak 5 hónapos aki amúgy is allergiás.A másik gyerkőc kruppos beteg.
Persze anyukám közölte,hogy túltolom ezt az egész vírus dolgot.
Hiszen náluk csak egy ember jár boltba,2ember dolgozni..a másik családnál szint úgy 1ember megy ki boltba heti egyszer.
Nálunk a párom dolgozik,és heti egy vásárlás felváltva.
Most én vagyok a szemé*,a rinyálós,a parázós..
Mi már kb.1hónapja bent vagyunk,udvaron kívül nem megyünk csak ami fontos..pl kötelező oltás
Vásárolni egyedül megyünk,listával minél gyorsabban.
Udvaron gyerekek levegőznek,de ennyi.
Hozzánk se jön senki,amiért szintén vagyok minden csak jó nem.Komolyan nem értem,hogy anyám miért ilyen..Elhordott mindennek meg,hogy az sem érdekel,hogy nem látta az unokáit 1hónapja már és miért kell nekem ennyire beszarn* a vírustól.Ha elkapjuk túl leszünk rajta..
Konkrétan meg se tudtam szólalni.
Ezt sértődés nélkül nem úszom meg ugye?
#21 eszedbe sem jut, hogy nem mindenkinek van autója és jut el kietlen rétre, erdőbe? Mert ha "csak" a kertbe megy ki a gyerek az csak rossz lehet? Az ilyenek miatt jutunk majd oda, mint az olaszok és a törökök.
Gondolom, aki eljár dolgozni betartja a szükséges óvintézkedéseket, mert senki nem szeretné ezt a vírust elkapni, pláne a gyerekeit, családját megfertőzni.
Komolyan nem értem mi bajuk az embereknek?!
Igen eljár dolgozni a férjem,ahogy anyám férje is napi szinten megy! Ergo Ő is hazaviheti.anyám is szinte naponta a boltokat járja ergo ő is hazaviheti.
Nálunk csak a férjem megy dolgozni,és heti egyszer vásárolunk,intézzük a nagyon fontos dolgokat .
Igen félek,hogy tőlük kapjuk el mert többet mozognak kint az emberek között mint mi!
Egyáltalán nem túlja tol a kérdező, sőt! Komolyan miféle logika az, hogyha úgyis jár a férje dolgozni, akkor ennyi erővel nyugodtan mehetnek több ember közé is meg összegyűlhet a család is, eggyel több vagy kevesebb már mit számít...🤷🏽♀️🤦🏽♀️
A kérdező pont annyira veszi komolyan, mint amennyire kell. Ha jól sejtem a férjének dolgozni muszáj (mint ahogy nagyon sokan járnak még dolgozni, mert muszáj), hogy legyen bevételük és boltba is szükséges menni néha, hogy ne haljanak éhen, ellenben a 15-20 fős családi hepaj egyáltalán nem létszükség! Elképesztő, hogy vannak akik még mindig nem képesek ezt ép ésszel felfogni. Mi a francnak kockáztatná bárki is a szükségesnél akárcsak 0,0000001%-kal is a saját és családja egészségét?! Normális ember nem megy 20 fős családi banzájra, hanem szépen otthon marad és megünnepli a szülinapot/házassági évfordulót otthon, a szűk családjával! Hogy ezt valakinek magyarázni kell több tízezer halottal és több százezer fertőzöttel a világban, az valami döbbenet....
Köszönöm utolsó! Dolgozni kell, szerencsére még van hova,hogy a 2 gyerek tudjon mit enni és a rezsi fizetve legyen.
Enni nekünk is kell azért, és heti egyszer 15perces vásárlást muszáj megtenni.
Ha meg tudnánk oldani még oda se mennénk ki.
Úgy gondolom,hogy mivel nem együtt élünk, így akár mi ,akár ők elkapták azzal csak ártunk ha összeülünk..
Akkor nem 4-5ember lesz beteg,hanem mind a 20aki jelen volt..több kisgyerek is van a családban
Mindegyis,tanulságot levontam miért is tart itt Magyarország ahol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!