Komolyan felrobbant a pelenka?
Figyelt kérdés
Ki tapasztalt már ilyet? Most olvastam egy cikket, Huggies pelenka felrobbant a gyereken. A mérgező zselatin beborította a gyerek testét. 7 órán keresztül volt ugyanabban a pelenkában. Ez szerintem hülyeség, vannak gyerekek, akik este 8-tól reggel 8-ig alszanak ugyanabban a pelusban, mégsem robban fel...2019. jan. 23. 10:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem előfordulhat. Ha nem is felrobban, de a pisit nem -bírja tartani és szétreped az anyag. A liberonal is volt, hogy a gumírozásnál szét jött, arról is volt cikk és facebookon kis mamás csopiba is tettek fel saját képeket. Szerintem robbanás túlzás, max reped,hasad a pelenka anyaga és ki jön a cucc
2/5 anonim válasza:
igen tulzás a robbanás,de ha éjjel sokat pisil a baba,akkor valoban szétrepedhet.nappal meg ugyan ne hagyjuk egy pelusban 7 orán keresztül a gyereket....
3/5 anonim válasza:
Ha a gyerek éjszaka sokat iszik akkor a kérdés az anyuka miért nem cserélte a pelenkát ki mikor a gyerek fent volt????
4/5 anonim válasza:
Kétlem h a zselatin mérgező lenne.
5/5 anonim válasza:
Nekünk is volt mar ra példa hogy reggelre “szétrobbant” a pelenka. Annyit pisilt a fiam, hogy mar nem bírta tartani az anyag a pisis zseles anyagot.
Kicsit eltúlzott egy cikk volt az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!