A Lidlben kaphato ket pelenka Lupilu es Toujours pelenkak milyenek? Melyik jobb es miert?
Most vettem először lupilut, 4+-os, tényleg vékony, szerintem sokkal kényelmesebb a 14 hós fiamnak.
Nekem nagyon bevált, egyszer sem folyt még ki a pisi.
Toujoursból lett a Lupilu. Márka(név) valtozás. Én nem vettem észre minőségbeli romlást.
Próbáld ki, nem drága termék, hogy nagyot bukj rajta!
Toujours-t vettünk anno néha, én elégedett voltam, sose folyt ki, nem ázott át.
Nem tudom, mikor nevezték át, de most Lupilut vettünk, az van jelenleg otthon, teljesen rendben van így is :)
Nagyon szepen koszonom az eddigieket. Mar csak a szamozassal vagyok bajban. 1: 2-5 kg
2: 3-6 kg
3: 4-9 kg
4,5 kg a babam, most vettem mar egy csomag 2-est, de akar 3-ast is vehetnek a suly miatt. Par hetes baba ugyanazt tudja hordani mint egy kb. fel eves? Vagy miert van ez az atfedes a szamozasnal?
Átfedés azért van mert súly/kor/magasság viszonylatban is nagyok a különbségek. Az én fiam 8,2 kiló 10 hónapos lesz, 70 centi körül van. Vagyis tök átlagos alkat, lupilu 4-es pelust hord, már kb 3-4 hónapja. Az unokabáttyja egy évvel idősebb nála 10-11 kiló közt van 80 centi és szintén 4-es pelust hord. A másik uncsi tesó 2 hónappal idősebb 11 kiló 78 centi és 5-ős pelus kell a popójára. És így tovább. Sokat számít az alkat is, derék és combvastagság. Ismertem olyan anyukát aki a 2 hónaposra kénytelen volt 4/5 ös pelust adni, felért a hónaljáig a kicsinek, de csak az nem szorította combban.
Nálunk egyébként a lupilu nagyon bevált a legjobb nedvszívó és -tartó pelus. Kár hogy bugyipelust nem gyártanak, akkor nem is nyúlnék másik márkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!