A Lidlben kaphato ket pelenka Lupilu es Toujours pelenkak milyenek? Melyik jobb es miert?
Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 04:39
11/13 anonim válasza:
Mert nem csak a kg számít hanem a testalkat is. Lehet h kisebb centire es a suly megvan, igy combosabb es nem jo ra a kisebb pelus. Pl. A 3800grammal szuletett babamra sosem volt jo az 1es pelus. Vegyel egy csomag 2est es probald ki. Ha szorosnak talalod de egyebkent meg vagy elégedve akkor vegyel nagyobbat.
12/13 A kérdező kommentje:
Már értem. Nagyon szépen köszönöm. Egyelőre tetszik a pelus, nagyon jo puha es rugalmas. Jobbnak tartom mint a Dm-est, puhabb es kenyelmesebbnek tunikk ez a markaju 2-es, bar a pelenkavaltas azert kicsit kipirositotta a babam popsijat.
2018. júl. 27. 09:00
13/13 anonim válasza:
én is a 4est veszem a 2 éves 11 kilósomnak :D mióta először vettem, nem veszek másikat, árban is szuper és teljesítményben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!