Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Lidlben kaphato ket pelenka...

A Lidlben kaphato ket pelenka Lupilu es Toujours pelenkak milyenek? Melyik jobb es miert?

Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 04:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert nem csak a kg számít hanem a testalkat is. Lehet h kisebb centire es a suly megvan, igy combosabb es nem jo ra a kisebb pelus. Pl. A 3800grammal szuletett babamra sosem volt jo az 1es pelus. Vegyel egy csomag 2est es probald ki. Ha szorosnak talalod de egyebkent meg vagy elégedve akkor vegyel nagyobbat.
2018. júl. 26. 14:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Már értem. Nagyon szépen köszönöm. Egyelőre tetszik a pelus, nagyon jo puha es rugalmas. Jobbnak tartom mint a Dm-est, puhabb es kenyelmesebbnek tunikk ez a markaju 2-es, bar a pelenkavaltas azert kicsit kipirositotta a babam popsijat.
2018. júl. 27. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
én is a 4est veszem a 2 éves 11 kilósomnak :D mióta először vettem, nem veszek másikat, árban is szuper és teljesítményben is.
2018. júl. 29. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!