Meddig tart a pelenkázós, öltözős mizéria a babáknál?
Már mindenhogy próbáltuk, hogy ne üvöltve lehessen csak pelust cserélni,meg öltözni ,de egyáltalán nem vált be semmi.Max ha valaki idegen van itt akkor hagyja magát úgy ahogy pelenkázni.Már előre ideges vagyok, a pelenkázástól.
Amúgy próbáltuk viccesen, reklámok alatt, játékkal elterelve a figyelmet de semmi se jött be..Lassan már gondolkodom, hogy leszíjazom:D
Éneklés,érdekes kézbe adása 2 másodpercig ,,varázslat" aztán caros hátsóval eliszkolna :D Szóval ezeken már túl vagyunk sajnos.
Akkor gondolom míg ki nem növi a pelust addig.
Erőteljesen szóltál már rá?
Nem kiabálásra gondolok.
Nálunk 1 éves korig volt rémálom, azután már el tudtam terelni a figyelmét.
Ma is van, hogy kakis fenékkel kicsavarja magát a kezeim közül és próbál elszaladni, de már ritka.
Legtöbbször megkérdezem tőle, hol látja a lámpát, az órát, a felhőt, stb és egyből lenyugszik és válaszol rá, azaz mutatja.
Gyorsan. Ha pedig csupaszar, akkor megyek alapból a zuhay alá, és megmosom.
Nem szereti, de ez van, gyors vagyok, határozott, nem engedem el.
Tudom, hogy macerás, épp ezért nem finomkodok meg "jaj, maradj ott, kérlek", meg stb könyörgés. Egy fenéket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!