Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek a Bercel...

Hogy tetszik nektek a Bercel (fiúnév)? Lánynak a Nóra név?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ezekről a nevekről?

Köszi

2010. júl. 23. 17:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

A Nóra nevet nagyon szeretem, a kislányomat is így hívják. Lehet, ogy most divatnév lett, de nem érdekel különösebben. Még általános iskolás voltam, amikor elhatároztam, hogy ha egyszer kislányom születik, Nórának fogják hívni, mert az a két Nóra, akit ismertem, kimondottan szép, kedves, okos, csinos lány volt. :-)

Fiú nevek kört mostanában nagyon tetszik a Benkő.

2010. júl. 23. 23:13
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

nem kell tudni a férjednek, mondjad hogy ismeretlen eredetű:)))

jó ez vicc volt, de azért szerintem a Bercelről nem az ősmagyarokra asszociálunk, mint pl egy Huba vagy Árpád esetében. nekem tetszik ez a név, ahogy a Bendegúz is.

Nóra is szimpatikus, csak sajnos már tényleg tömegnév kicsit. egy ismerős családban Máté, Bence, Nóra a 3 gyerek, hát a játszón ha hívja őket az anyjuk, összeszedhet vagy 30 gyereket...

2010. júl. 24. 13:37
 23/26 anonim ***** válasza:

Az en kisfiamat Eriknek hivjak.

Ha lesz meg egy fiunk a Benedek,Akos,Adrian es Alex nevek kozul fogunk valasztani.

A Nora tetszik:)

2010. júl. 24. 19:35
 24/26 anonim ***** válasza:

Latin eredetű nevek:

Adorján

Albin

Bálint

Bence

Bonifác

Donát

Fábián

Flórián

Kamill

Marcell

2010. júl. 25. 01:15
 25/26 anonim ***** válasza:
2010. júl. 25. 01:16
 26/26 anonim ***** válasza:
A Bercel nem tetszik, max. a becézése: Berci...A Nóra tetszik, legjobb barátnőmet is így hívják, :)
2013. okt. 26. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!