Hogy tetszik nektek a Bercel (fiúnév)? Lánynak a Nóra név?
Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Köszi
A párom van ellene. Pedig nekem tetszenek, de ő a szélsőségesekhez asszociál egy magyar névvel.
Mindegy. Nem lesz magyar neve a babánknak.
Neki a latin tetszik, de nekem abból nemigazán tetszenek a nevek.
Nekem is a Soma tetszik (így hívják a fiamat is), de szerintem a Bende is jó.
A Nóra is tetszik, de nem adnám a lányomnak. Bora vagy Petra.
A Bercel nem tetszik, a Nóra igen.
Fiú: Péter, Kornél, Konrád, Zsombor, Márk, Máté, Dante, Zsolt, Tamás, Bence, Bálint, Gábor, Patrik, Norbert.
Nem akarlak sokkolni,de a Bercel és a Bendegúz is régi magyar név.
Egyébként meg hülyeség,h csak a szélsőségesek adnak ilyen nevet, a mi gyerekeinknek is az van,mégsem vagyunk szélsőségeskirekesztőnácifasisztarasszistabakancsosok.:)))
Nekem a Bercel és a Bende is nagyon tetszik, megtoldom még eggyel: Benke. Mindhárom szóba jött nálunk is, de kislányom van, talán legközelebb.
Nóra szerintem nagyon helyes név, nekem is az a bajom, hogy most nagyon divatos, sokat ismerek. De ez nem mindenkit zavar.
Soma és butaság? Hát én is ismerek egyet, középiskolás, és zseni, olyan pályázatot nyert, hogy elutazhatott pár hétre a Nasa-hoz... :) Nekem tehát éppen az ellenkező asszociáció :)
Én ismerek egy Bercel nevű kisfiút, aki nagyon édes, lehet, hogy ezért, de nekem nagyon tetszik ez a név. És ősi magyar eredetű, nem is jutott volna eszembe "városra" asszociálni, hiszen tudtam a név létezéséről.
A Nóra név is nagyon tetszik!
Péter nevű kisfiú anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!