Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Édesanyák! Mit szóltok a...

Édesanyák! Mit szóltok a Norbi féle botrányhoz?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 04:35
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, nem azzal van a gond amit mondott, mert van benne igazság, hanem AHOGY mondta!Ha normálisan megfogalmazva, nem az undorító, féreg módjára adja elő a kis mondandóját,akkor nem kavart volna akkora port!Akkor is lettek volna sértődések de nem lett volna ekkora cirkusz.Mindig a nőket, anyákat kezdi ki, aztán persze amikor borul a bili, akkor kiad egy másik videót amiben próbál szépíteni, hogy hát ez a férfiakra is vonatkozik....ja persze.A nőnek ha szült van oka, hogy miért hizott meg (az más kérdés, hogy akar-e majd változtatni rajta) de a férfiaknak mi az indokuk hogy meghíznak az évek folyamán?Jaj hát tudom, a lustaság meg a kényelem. (Természetesen tisztelet a kivételnek!!!!)
2020. jan. 22. 21:47
 42/43 anonim ***** válasza:
10%
Én igazat adok Norbinak, valós problémára hívta fel a figyelmet, csak hát az igazság fájdalmas tud lenni. Egyáltalán nem a frissen szült anyukákról szól a történet, hanem azokról, akik a terhesség alatt szinte megduplázták a súlyukat és már évek teltek el anélkül, hogy ezen változtattak volna. Az én környezetemben is van ilyen hölgy(nem is egy) és bizony nincs jó hatással az önértékelésére.
2020. jan. 23. 07:24
 43/43 anonim ***** válasza:
29%
Amit még nem értek, miért hivatkoznak sokan arra, hogy nincs idejük edzőterembe járni???? Nem attól lesz valaki 100 kg, mert nem edz, hanem attól, hogy masszívan zabál. Ugyanez igaz a kismamákra is:nem kell kettő helyett enni, nem kell bálnaméretűre hízni! Nemcsak esztétikailag problémás, hanem egészségügyileg sem jó.
2020. jan. 23. 07:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!