Édesanyák! Mit szóltok a Norbi féle botrányhoz?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 04:35
41/43 anonim válasza:
Utolsó, nem azzal van a gond amit mondott, mert van benne igazság, hanem AHOGY mondta!Ha normálisan megfogalmazva, nem az undorító, féreg módjára adja elő a kis mondandóját,akkor nem kavart volna akkora port!Akkor is lettek volna sértődések de nem lett volna ekkora cirkusz.Mindig a nőket, anyákat kezdi ki, aztán persze amikor borul a bili, akkor kiad egy másik videót amiben próbál szépíteni, hogy hát ez a férfiakra is vonatkozik....ja persze.A nőnek ha szült van oka, hogy miért hizott meg (az más kérdés, hogy akar-e majd változtatni rajta) de a férfiaknak mi az indokuk hogy meghíznak az évek folyamán?Jaj hát tudom, a lustaság meg a kényelem. (Természetesen tisztelet a kivételnek!!!!)
42/43 anonim válasza:
Én igazat adok Norbinak, valós problémára hívta fel a figyelmet, csak hát az igazság fájdalmas tud lenni. Egyáltalán nem a frissen szült anyukákról szól a történet, hanem azokról, akik a terhesség alatt szinte megduplázták a súlyukat és már évek teltek el anélkül, hogy ezen változtattak volna. Az én környezetemben is van ilyen hölgy(nem is egy) és bizony nincs jó hatással az önértékelésére.
43/43 anonim válasza:
Amit még nem értek, miért hivatkoznak sokan arra, hogy nincs idejük edzőterembe járni???? Nem attól lesz valaki 100 kg, mert nem edz, hanem attól, hogy masszívan zabál. Ugyanez igaz a kismamákra is:nem kell kettő helyett enni, nem kell bálnaméretűre hízni! Nemcsak esztétikailag problémás, hanem egészségügyileg sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!