Édesanyák! Mit szóltok a Norbi féle botrányhoz?
Norbi egy s..gfej, csak botrányt, reklámot akart, ennyi. Biztos kellett a pénz.
A témáról viszont az a véleményem, hogy van benne némi igazság. Hány meg hány olyan nő van, aki szülés után évekre elfelejti, hogy ő nő és feleség is, nem csak anya. Azért szülés után 5 évvel még mindig plusz 20 kilóval és slamposan mászkálni azért nem az igényesség csúcsa. Ilyenkor igen, a nő önző, és nem gondol a társára.
Sok anyukanak volt rohadtul banto, amit mondott, meg valahol a pasiknak is. DE. Nézzétek meg néha a felnőtt párkapcsolatok kategóriát. Ami ott megy, az pontosan ennek a phaszfejnek a megnyilvanulasat tamasztja ala. Egymas utan irjak le a pasik h tok jogos a valas, megcsalas stb azert, mert a nő szülés utan mar nem olyan, elhasznalt lesz a teste, nem vonzo, ertektelen mint nő, bezzeg a fiatal csajok... Ne értsétek félre, nem gondolom azt, hogy igazuk van, dehogy van! De sajnos tényleg sok pasi (szandekosan nem hasznalom a ferfi szot) gondolkodik így, mint ez a bazári majom :(
Nalam egyebkent azzal egyutt is kiverte a biztosítékot ez a segg, hogy vekony anyuka vagyok, nem rolam beszélt. De akkor is, ez nagyon gáz volt, és megérdemelné, hogy tönkre is menjen benne.
Az igényességet nem súlyban mérném.
De amikor viszem oviba a gyereket, én is elgondolkodom, hogy lehet néhány nő ennyire igénytelen.
Nemrég láttam: vastag zokni (az a szőrös) cross papucs, melegítő nadrág, sztem a férj pulcsija, kabát, zsíros haj. Nem volt elhízott, de ez nálam már igénytelenség.
Nem kell kosztümben vinni a gyereket, de azért nem a keretbe ment kapálni.
És vannak azok, akik nem fogytak vissza, sőt még híztak is és erőltetik a terhesség előtti stílust.
Ők tényleg vesztenek a varázsukból, a kisugárzásuk is ellaposodik.
Szerintem Norbi nézzen tükörbe. Senkitől nem szép, ha másokat a külsejük miatt szól meg, de egy ilyen ember aki férfinak is jelentéktelen kis senki, egyáltalán nem vonzó, az miért is szólal meg?
Ez két ember magánügye amúgy: valóban vannak férfiak akik a husisabb nőket szeretik gondolom, akinek meg nem tetszik hogy a felesége felszedett magára, az majd szól otthon KULTURÁLTAN, és megbeszélik.
Nem kell ehhez egy ilyen IQ nuku ember közbenjárása, pláne ebben a stílusban.
Raktam is van +30 kg felesleg.
De!! Járok fodrászhoz, körmöshöz, 2 naponta mosom a hajamat, balzsamozom, hogy ne csak tiszta, de jó illatú is legyen, rendszeresen parfümözöm magam, igényes, a +kilókat eltakaró ruhákban járok (és ez nem melegítő+ zsákpóló, hanem pl farmer, és mell alatt bővülő fazon, ami kiemeli a melleket, de eltakarja a nagy hasat, és széles csípőt)
A férjem azt mondja, hogy a terhesség megszépített, és sose látott olyan szexynek, mint most. Sokkal többet mosolygok, csillog a szemem, a kisugárzásom sokkal magabiztosabb és erősebb lett, mert a gyerek neveléssel olyan problémákat is meg tudtam oldani amit régebben hinni se mertem volna.
Egy nő, nem csak test, egy nőt nem csak a kg-k tesznek széppé, és kívánatossá. Lehet valaki 40 kg, ha egésznap bágyadt, kedvetlen, semmi kisugárzása nincs, a szolitól ráncos és aszott az arca már 30 évesen is, nem lesz szexi és kívánatos.
És lehet valaki 80 kg, de ha állandóan mosolyog, természetes, szép arca van, a szemei melegséget árasztanak, akkor az ugyanúgy szexi lesz, akárhány kg is.
Nálam ez verte ki a biztosítékot, hogy Norbi csak és kizárólag a kg-król beszél.
Mintha egy 40 kg-s nőt ugyanúgy nem csalna meg a férje, ha depressziós, nincs benne semmi vágy, elnyűtt cuccokban, a mellén lógó csecsemővel várja haza, hát az sem lesz túl nagy vágygerjesztő.
Ez nem azon múlik, hogy ki hány kg a szülés után, ez szimplán hozzáállás kérdése. Pszichológiából, meg párkapcsolati tanácsokból meg ne egy fitnesszguru ossza már az észt. Én sem megyek oda, hogy kioktassam hogyan csinálja a 10 fekvőt, mert nem értek hozzá, nem ez a szakmám, nem okoskodik olyanba amihez nem értek.
vastag zokni (az a szőrös) cross papucs, melegítő nadrág, sztem a férj pulcsija, kabát, zsíros haj. Nem volt elhízott, de ez nálam már igénytelenség.
Viszont lehet, hogy ezerszer elégedettebb és boldogabb, mint egy kényszeresen a tükörnek megfeleni vágyó tiptop nő. ÉS ez az, ami sokat számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!