Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Édesanyák! Mit szóltok a...

Édesanyák! Mit szóltok a Norbi féle botrányhoz?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 04:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
32%

Norbi egy s..gfej, csak botrányt, reklámot akart, ennyi. Biztos kellett a pénz.

A témáról viszont az a véleményem, hogy van benne némi igazság. Hány meg hány olyan nő van, aki szülés után évekre elfelejti, hogy ő nő és feleség is, nem csak anya. Azért szülés után 5 évvel még mindig plusz 20 kilóval és slamposan mászkálni azért nem az igényesség csúcsa. Ilyenkor igen, a nő önző, és nem gondol a társára.

2020. jan. 21. 09:08
 22/43 anonim ***** válasza:
83%

Sok anyukanak volt rohadtul banto, amit mondott, meg valahol a pasiknak is. DE. Nézzétek meg néha a felnőtt párkapcsolatok kategóriát. Ami ott megy, az pontosan ennek a phaszfejnek a megnyilvanulasat tamasztja ala. Egymas utan irjak le a pasik h tok jogos a valas, megcsalas stb azert, mert a nő szülés utan mar nem olyan, elhasznalt lesz a teste, nem vonzo, ertektelen mint nő, bezzeg a fiatal csajok... Ne értsétek félre, nem gondolom azt, hogy igazuk van, dehogy van! De sajnos tényleg sok pasi (szandekosan nem hasznalom a ferfi szot) gondolkodik így, mint ez a bazári majom :(

Nalam egyebkent azzal egyutt is kiverte a biztosítékot ez a segg, hogy vekony anyuka vagyok, nem rolam beszélt. De akkor is, ez nagyon gáz volt, és megérdemelné, hogy tönkre is menjen benne.

2020. jan. 21. 09:56
 23/43 anonim ***** válasza:
65%

Az igényességet nem súlyban mérném.

De amikor viszem oviba a gyereket, én is elgondolkodom, hogy lehet néhány nő ennyire igénytelen.

Nemrég láttam: vastag zokni (az a szőrös) cross papucs, melegítő nadrág, sztem a férj pulcsija, kabát, zsíros haj. Nem volt elhízott, de ez nálam már igénytelenség.

Nem kell kosztümben vinni a gyereket, de azért nem a keretbe ment kapálni.

És vannak azok, akik nem fogytak vissza, sőt még híztak is és erőltetik a terhesség előtti stílust.

Ők tényleg vesztenek a varázsukból, a kisugárzásuk is ellaposodik.

2020. jan. 21. 09:57
 24/43 anonim ***** válasza:
36%
Tultolta a norbi nagyon, de a toth gabi is, nem is a most szült nőkre vonatkozik amit mondott. Amúgy az a véleményem, hogy mindenféle szülés nélkül is látok 100 kilós nőket. Rajtam meg se látszik, hogy szültem és nem vagyok vele egyedül, biztos genetika is, de már kicsit uncsi, hogy a szülés úgy van beállítva, hogy feltétlen undorító lesz utána egy női test.
2020. jan. 21. 10:09
 25/43 anonim ***** válasza:
63%
23, ezért írtam, hogy plusz 20 kilóval ÉS slamposan
2020. jan. 21. 10:28
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Norbi nézzen tükörbe. Senkitől nem szép, ha másokat a külsejük miatt szól meg, de egy ilyen ember aki férfinak is jelentéktelen kis senki, egyáltalán nem vonzó, az miért is szólal meg?

Ez két ember magánügye amúgy: valóban vannak férfiak akik a husisabb nőket szeretik gondolom, akinek meg nem tetszik hogy a felesége felszedett magára, az majd szól otthon KULTURÁLTAN, és megbeszélik.

Nem kell ehhez egy ilyen IQ nuku ember közbenjárása, pláne ebben a stílusban.

2020. jan. 21. 11:00
 27/43 anonim ***** válasza:
84%
Unatkozik,egy beképzelt majom!
2020. jan. 21. 11:02
 28/43 anonim ***** válasza:
84%

Raktam is van +30 kg felesleg.

De!! Járok fodrászhoz, körmöshöz, 2 naponta mosom a hajamat, balzsamozom, hogy ne csak tiszta, de jó illatú is legyen, rendszeresen parfümözöm magam, igényes, a +kilókat eltakaró ruhákban járok (és ez nem melegítő+ zsákpóló, hanem pl farmer, és mell alatt bővülő fazon, ami kiemeli a melleket, de eltakarja a nagy hasat, és széles csípőt)

A férjem azt mondja, hogy a terhesség megszépített, és sose látott olyan szexynek, mint most. Sokkal többet mosolygok, csillog a szemem, a kisugárzásom sokkal magabiztosabb és erősebb lett, mert a gyerek neveléssel olyan problémákat is meg tudtam oldani amit régebben hinni se mertem volna.

Egy nő, nem csak test, egy nőt nem csak a kg-k tesznek széppé, és kívánatossá. Lehet valaki 40 kg, ha egésznap bágyadt, kedvetlen, semmi kisugárzása nincs, a szolitól ráncos és aszott az arca már 30 évesen is, nem lesz szexi és kívánatos.

És lehet valaki 80 kg, de ha állandóan mosolyog, természetes, szép arca van, a szemei melegséget árasztanak, akkor az ugyanúgy szexi lesz, akárhány kg is.

Nálam ez verte ki a biztosítékot, hogy Norbi csak és kizárólag a kg-król beszél.

Mintha egy 40 kg-s nőt ugyanúgy nem csalna meg a férje, ha depressziós, nincs benne semmi vágy, elnyűtt cuccokban, a mellén lógó csecsemővel várja haza, hát az sem lesz túl nagy vágygerjesztő.

Ez nem azon múlik, hogy ki hány kg a szülés után, ez szimplán hozzáállás kérdése. Pszichológiából, meg párkapcsolati tanácsokból meg ne egy fitnesszguru ossza már az észt. Én sem megyek oda, hogy kioktassam hogyan csinálja a 10 fekvőt, mert nem értek hozzá, nem ez a szakmám, nem okoskodik olyanba amihez nem értek.

2020. jan. 21. 11:15
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
21, nem jött át a lényeg. Nem arról szólt a dolog, hogy vannak elhízott nők. Arról szólt, hogy ez a válás oka, mert a férfiak csak a testet kívánják, érzelme náluk nincs a szexben, ez az oka a félárva gyerekeknek (tudja ez, mi a félárva???)
2020. jan. 21. 11:20
 30/43 anonim ***** válasza:
71%

vastag zokni (az a szőrös) cross papucs, melegítő nadrág, sztem a férj pulcsija, kabát, zsíros haj. Nem volt elhízott, de ez nálam már igénytelenség.

Viszont lehet, hogy ezerszer elégedettebb és boldogabb, mint egy kényszeresen a tükörnek megfeleni vágyó tiptop nő. ÉS ez az, ami sokat számít...

2020. jan. 21. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!