Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Édesanyák! Mit szóltok a...

Édesanyák! Mit szóltok a Norbi féle botrányhoz?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 04:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%
Eddig se tartottam teljesen normálisnak,de mostmár tuti,hogy elitta az eszét.Biztosan marketing, de ilyen undorító módon nekiállni az anyáknak...hát most szerintem nagyon elásta magát.Ha az embereknek van esze,akkor bojkottálják a termékeit és akkor rájön, hogy a szavaknak milyen súlyos ereje is van.Teljesen primitív ösztönlényként tekint a férfiakra, a nőket meg tárgyként kezeli.Csak azt tudnám, hogy egy-egy ilyen megnyilvánulása előtt nem gondol az édesanyjára, nagymamájára, feleségére, lányára és más nő rokonaira, ismerőseire?De úgy látszik mindegy mit böfög ki a száján, lényeg hogy beszéljenek róla és dőljön a pénz.
2020. jan. 21. 07:58
 12/43 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon viccesek vagytok, nem bújjátok egésznap a netet mi?? :D
2020. jan. 21. 08:03
 13/43 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, tegnap este óta a csapból is ez folyik, ha akarnék se tudnék nem tudni erről az esetről 😉
2020. jan. 21. 08:09
 14/43 A kérdező kommentje:

[link]

Nekem specko egész nap ezt tolta az arcomba a Facebook

2020. jan. 21. 08:15
 15/43 anonim ***** válasza:
87%
Azt hogy elfogyott a lóvé, kell valami botrány. Az emberek nem veszik a fos termékeit meg a dvd-it, miután megunták a folyamatos beszólogatásait. A kancája meg már nemcsak ló, hanem nagy marha is mert ilyentől lökött 3 kölköt a világra.
2020. jan. 21. 08:16
 16/43 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk egy hozadéka volt, Tóth Gabit nem bírtam, de most a reagálásában nagyon cuki volt. Nem vagyok elhízva, sőt, cukrosként fogytam a 2 terhességem alatt, de sohasem bántanék meg valakit és nem avatkoznék a magánéletükbe ilyen szinten. Nem is értem, ők miért sírnak mikor támadják őket a kommentelők, ők se különbbek, annyi különbséggel, hogy ők a támadásaik célpontjából élnek.
2020. jan. 21. 08:19
 17/43 A kérdező kommentje:
Igen én is pont így vagyok. Sose bírtam Tóth Gabit de ezzel a videóval kivívta a tiszteletem. Ez nagyon vagány és kedves volt tőle.
2020. jan. 21. 08:26
 18/43 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a Gabi reakciója

2020. jan. 21. 08:31
 19/43 anonim ***** válasza:
84%
13as, bocsi, arra értettem, hogy 2en is irták, hogy jajjj ők nem tudják miről van szó, mert nem neteznek egész nap. És ezek azok az emberek, akik 1 perccel a kérdés kiírása után már válaszolgatnak, szóval totál netfüggők. Na mindegy.
2020. jan. 21. 08:31
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
12, bocs, a Hírkeresőt szoktam átfutni este, ott is szembejött...
2020. jan. 21. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!