Édesanyák! Mit szóltok a Norbi féle botrányhoz?
Én 154 centi vagyok és 73 kiló. Terhességem előtt 71 voltam. Mikor megismertem a férjem 65. 12 éves kapcsolatunk alatt volt olyan időszak hogy 50 voltam és olyan is hogy 70. Soha nem undorodott tőlem és nem akart elhagyni.
Jobbat mondok. Más pasik is próbálták csapni nekem a szelet hiába a túlsúly.
Akkor most hogy is van ez?
"Akkor most hogy is van ez?"
Pontosan tudod "hogy is van ez". Úgy hogy a TE férjedet nem zavarrja hogy felszedtél pár kilot, mást meg zavar.
Azért ne gyártsunk már rá ideológiát, hogy igazából tök jó dolog elhízni. Nem, nem az.
Még azt is mondanám, hogy vhol van benne igazság, ha ne lenne benne ez a mérhetetlenül hímsovén, 21. századi európai országban teljes mértékben elfogadhatatlan, szexista rész arról, hogy egy nőnek mi elég, meg mi nem elég (ugye csak és kizárólag az érzelmi és pszichés rész), míg egy férfi a feszes p*nára, a lapos hasra és a D-s csöcsökre gerjed. 200 évvel ezelőtt volt szokás azt mondani, hogy a férfi elég, ha eggyel szebb az ördögnél. Nem értem, hogy arról miért nem cikkeznek sose, hogy hogy néz ki az átlag magyar férfi, ahogy büszkén lógatja a p*cséig a sörhasát a Balcsin végigvonulva; rohad ki a szája, mert fogorvoshoz menni úri huncutság, csapzott a haja; ha véletlenül rendszeres tisztálkodik, az már az átlag felett mutat. Lehet bármilyen intellektusú egy férfi, ahogy ő sem izgul fel egy lógóhasú, zsíros hajú nőre, úgy én sem gerjedek be egy frusztrált szőrös törpére, akinek sz*rszagú a szája. Erről miért nincs szó?
Nem beszélve arról, hogy nemigen látok Adoniszokat elhanyagolt, trampli háziasszonyokkal közlekedni, általában egy pár 2 tagja külsőségekben eléggé hasonlít egymáshoz.
Mi a 2 alapvető probléma azzal, amit Norbi mondott.
1. A nőket hibáztatja. Kedves Norbi. Ki merem jelenteni, hogy egy nőnek sincs hájfétise. Minden nő akin van 30 kg felesleg, legalább 20tól szívesen megszabadulna. De nem tud. Miért? Lejjebb kifejtem.
2. Amit mond, nem támogatás.
Akkor mi lenne a támogatás? Az kedves Norbi, ha a férfiakat vennéd elő, és nem a nőket. Nem az segít a nőknek lefogyni, hogy szarrá alázod őket ország világ előtt. Vedd elő a férfiakat, magyarázd el nekik, hogy ahhoz hogy újra gyönyörű és fitt feleségük legyen segítség kell. A férfiak segítsége. Hogy odanyomjon a kezébe egy 1 hónapos fitneszterem bérletet és azt mondja "Menj el drágám edzeni, addig én szorosabb kapcsolatot alakítok ki a gyerekünkkel, te pedig feltöltődsz. Mire hazaérsz sütök egy kis csirkemelles rakott zöldséget, és miután lefektettük a gyereket, gyertyafénynél megvacsorázunk" Ehelyett mi szokott történni? A férfi levágja magát a kanapéra, jól bezabál a kajából amit az asszonynak sikerült összedobni gyerek és munka mellett 5 perc alatt, majd a szerencsétlen asszony hullaként bedől az ágyba, és azt hallja, hogy "Asszony meghíztál, nem kívánlak"
Egy kapcsolat 2 emberen múlik. Ha a férfi megcsalja a nőt, mert meghízott az nem a nő hibája elsősorban.
Hanem azé a férfié aki örök hűséget fogadott neki, mégis inkább félrekefél, ahelyett, hogy mindent megtenne azért, hogy visszakaphassa azt a nőt akibe beleszeretett. És ha minden erőfeszítés ellenére sem akar (és itt a kulcsszó az akaron van, nem pedig a nem tudon), akkor elválni.
Igaza volt, sokaknak betalàlt, ezért a nagy rinya körülötte. A gyakorin is rengeteg ilyen témàjú kérdés van/ volt. Akinek nem inge nem vette fel és ennyi.
Tóth Gabika meg csak szerepelni akart, vagy süket vagy hülye vagy mindkettő. Pont nem a frissen szült, alig 10-12 kg pluszos nőkről volt szó.
Van ismerősöm is aki 6 éve szült, azóta ezzel takarózik, 120 kg lett 60 helyett amennyi volt, s picsog, vergődik hogy a férje hozzà se nyúl. És nem ő az egyetlen. Ok, àltalànosított, DE Valós probléma? Igen. Sokan magukra vették? Nanà!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!