Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok nő aki...

Miért van ilyen sok nő aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Régebben mindig azt gondoltam hogy a lányok nagyrésze akar gyereket. De mostanában egy csomó lánytól/nőtől hallottam azt hogy ő nem akar. Fura mert én fiú létemre mindig is akartam. De mostmár félek hogy mi lesz ha pont olyannal jövök össze aki nem akar.
2020. jan. 18. 18:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
39%

Én egy lakótelepi kocsmában dolgoztam régen, ahova a környékbeli idősebb,70 körüli férfiak jártak. Ott változott meg a véleményem a házasságról, előtte rózsaszín köd volt.

Mindenkivel elbeszélgettem az életéről.

1 azaz 1 db férfi volt,akinek tökéletes házassága volt 50 évig, amíg meg nem halt a felesége. Ott nem volt megcsalás, szeretetben éltek. Mindenki másnál válás volt, megcsalás miatt. Nem csak a férfiak csalták meg az asszonyt,hanem fordítva is volt rengeteg. Akik pedig nem váltak el,azok előbb utóbb megutálták egymást,nem szívesen jártak haza.

A gyerekek általában az apára haragudtak meg a válás miatt,hiába anya csalta meg apát.

És most kis példákról beszélek,nem 5 házasságról, hanem minimum 50.

Szóval elég esélyes az egyedülálló anyaság.

2020. jan. 19. 10:11
 32/39 anonim ***** válasza:
59%
Szóval 31es te kocsmába járó férfiakból állítasz össze statisztikát. Egy szociológusnak lenne ehhez egy két szava.
2020. jan. 19. 10:20
 33/39 anonim ***** válasza:
65%

Folyamatosan van párom, úgyhogy nem mondanám, hogy "minek pasi". Egyszerűen nem az örökkével számolok velük, hanem tudom, hogy előbb, vagy utóbb, de vége lesz. Jobban is viseltem eddig az összes szakításomat, mint a barátnőim, akik házasságról, babáról álmodoztak. Nem futókalandok ezek, mert a legrövidebb kapcsolatom is másfél év volt. De ha valami nem megy, annak véget kell vetni, nem megbeszélni, erőltetni.

És nem, amit én látok, az tapasztalat (sajnos). Nekem is volt, aki fűt-fát ígért, minden héten virágot kaptam tőle, és a csillagokat is lehozta volna nekem, ha azt kérem. Mégis kiderült, hogy mellettem keféli fél Budapestet, meg ki tudja, még kiket az üzleti útjain. Pedig az elején ő is a tökéletes nagy Ő volt, aki aztán "tényleg soha meg nem csalna".

Elhiszem, hogy vannak kapcsolatok, házasságok, amik örökre szólnak, de abból van sajnos a kevesebb.

2020. jan. 19. 10:25
 34/39 anonim ***** válasza:
34%
Hát sajnálom hogy neked rossz tapasztalatod van csak, nekem is 1,5 év volt a legrövidebb kapcsolatom de nem megcsalás miatt lett vége. Jelenlegi kapcsolatomban semmi hibát nem látok, jól kell választani és ismerni a másikat, nem beleugrani mindenbe. De ha ennek netalántán egyszer vége lenne, akkor is mar most 120%ra tudom hogy nem megcsalás miatt, mert nem olyan emberek vagyunk akiknek ez belefer. Férfiba is van ám ilyen.
2020. jan. 19. 11:25
 35/39 anonim válasza:
100%
Azért mert bekorlátozza az életet, és nem beszélve arról előre nem tudod azt sem beteg vagy egészséges lesz. Utána nevelni, általában egy nőre szakad a nagyobb felelősség, és az életedet úgy kell szervezni hogy benne van a gyerek. Nem mondom hogy tuti nem akarok, de jobb így az élet, hogy nem korlátoz be egy gyerek.
2020. jan. 19. 12:02
 36/39 anonim ***** válasza:
43%
32es,jobb ha előre látod, hogy egy magányos 70 éves férfi a panelrengetegben igen is kocsmába jár. Ahol tud szocializálódni. Amíg az öregasszonyok otthon Izaurát meg Topshopot néznek és megkeseredettek lesznek,addig a férfiak igénylik a társaságot,lemennek meginni 1 sört és kártyáznak pl. Nincs ezzel semmi baj . Nyílván ha lenne kert,lenne ott tennivaló, de egy 70 éves otthon a 40 nmes lakásban max tvzni tud.
2020. jan. 19. 12:07
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Fiúként könnyű gyereket akarni. Az egész társadalom a nőtől vár el mindent, amit a gyerek körül csinálni kell, férfiként meg aki ugyanúgy dolgozik tovább, mint egyedülálló gyerektelenként, annak a gyerekszületés után a körbetömjénezés jár, hogy "a családjáért dolgozik".
2020. jan. 20. 03:04
 38/39 anonim ***** válasza:
69%
Jó pár évig egy olyan busszal jártam dolgozni, ami egy ilyen fogyatékos iskola felé járt. Minden egyes reggel láttam, ahogy azok a szerencsétlen nyomorult nők kísérik a sikítozó vagy nyáladzó zöldségeiket. Az évek alatt soha egyetlen egyszer sem láttam, hogy bármelyiket is férfi kísérte volna. Sokat gondolkodtam, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnék, vajon a gyereket vagy magamat ölném meg előbb. Aztán arra jutottam, hogy én tuti biztos nem fogok ilyen helyzetbe kerülni. Igazából ez előtt sem szerettem különösebben a gyerekeket, max elviseltem őket, de mondjuk, hogy ez volt az i-re a pont.
2020. jan. 20. 03:37
 39/39 anonim ***** válasza:
A 27-es válaszoló szavaival maximálisan egyetértek.
2023. júl. 11. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!