Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok nő aki...

Miért van ilyen sok nő aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Régebben mindig azt gondoltam hogy a lányok nagyrésze akar gyereket. De mostanában egy csomó lánytól/nőtől hallottam azt hogy ő nem akar. Fura mert én fiú létemre mindig is akartam. De mostmár félek hogy mi lesz ha pont olyannal jövök össze aki nem akar.
2020. jan. 18. 18:47
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
80%

mert havi 150ből még én is éhen halok simán, nemhogy egy gyerekkel... nem akarnám, hogy akármiben is hiányt szenvedjen (akárhogy ágálsz, hogy a pénz nem lényeg... de. az.). érzelmileg se tudnék neki sokat nyújtani, mentális beteg vagyok.

a többi nőnek is megvan rá az oka, hidd el. ez személyes döntés, nem rád tartozik, nem a te tested, nem te szenvedsz.

2020. jan. 18. 18:51
 2/39 anonim ***** válasza:
85%

Jelenleg nem akar vagy soha??

Mert komolyan 30 éves koromig én sem akartam...most azt mondom jöhetne erre nost meg nincs partner hozzá.

Szval lehet később meggondolják magukat

3/39 anonim ***** válasza:
56%
Mert már többen ki merik mondani, hogy anyának lenni marha nagy szívás, régen ezt nem lehetett és mindenki azt hitte, hogy csupa szivárvány az élet gyerekkel
 4/39 anonim ***** válasza:
83%
Nekem pont amiatt siránkozott egy pasi, hogy nem talál olyan nőt aki egyetért vele ebben a kérdésben és mindegyik nő elhagyja akivel közli, hogy tőle aztán nem lesz gyereke mert nem akar és kész.
2020. jan. 18. 18:53
 5/39 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem akarnak, mert azt látják a környezetükben, hogy a legtöbb anya egyedül marad a gyerekével, és onnantól húzza egyedül az igát, míg apuka éli életét. Itt is mindig lekezelően írnak az egyedülálló anyákról, mintha selejtes emberek lennének.
2020. jan. 18. 18:56
 6/39 anonim ***** válasza:
53%
Mert nem akarom tönkretenni az életemet. Azért. 36 éves vagyok, nem fogom már meggondolni magam. És azt mondhatom nagyon jól döntöttem így.
2020. jan. 18. 19:05
 7/39 Lachesys válasza:
86%

en szeretnek, es a parom is megbizhato szerencsere. nem fog elhagyni, amiert atmenetileg meghizom, strias leszek, kocos kialvatlan, es legalabb negyed evig a legutolso gondolatom lesz a szex. de egy csomo pasi itt is mar 1 honap utan akarna vissza a neje regi testet, meg nembir csomot kotni a farkara addig se ameddig a csaszarseb rendbejon. aztan meg minden gyerek koruli munkat a no nyakaba varrnak minden elismeres nelkul, hiszen o "csak babazik", "csak otthon van". nincs tisztelet, nincs elismeres, nincs bok, nincs vagy. sot inkabb a cshesztetes h miert nem fogytal meg le. meg a fiatal lanyokra valo farokveres....

persze vannak kivetelek, de sajnos nagyon sok a hasonlo eset, az egyedulallo kisgyerekes anyak.... nehez olyan ferfit talalni, aki erdemes a csaladalapitasra. es ha emelle odarakjuk, h e nelkul sokkal tobb ideje van a nonem magara, a penzet magara koltheti, sportolhat, szorakozhat... az ilyen nokkel (is) csaljak az apukak az otthoni not....

2020. jan. 18. 19:07
 8/39 anonim ***** válasza:
60%
Így igaz. Egy nőnek minden téren ráfizetés a gyerekvállalás. Pasiknak könnyű, csak egy ürítés az egész.
2020. jan. 18. 19:11
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Számos oka van, a leggyakoribb, hogy nincs kinek, nincs megfelelő partner, illetve nincs megfelelő családi minta sem. Van bizonytalanság, sokan féltik a függetlenségüket, élvezni akarják az életet, ha jó állása van, nem akarja lekötni magát. Ez egy ilyen generáció. És ez egyben egy új tendencia is. A jóléti társadalmakban egyre kevesebb gyerek születik. Fekete afrikában ezzel szemben óriási a növekedes.
2020. jan. 18. 19:18
 10/39 anonim ***** válasza:
75%
Kinek szüljenek? A sok érzelmileg gyerek, csóró, nagy arcú, félhomár paliknak? Mert 100-ból 99 ilyen ám!
2020. jan. 18. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!