Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ha egy átlagos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ha egy átlagos vagy csinos nő gyereket akar akkor azt könnyen el tudja érni, mert sok férfit palira lehet venni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor tapasztalom azt férfiként, hogy egy nő egyedül neveli gyerekét és az apával szét váltak és mikor kérdezem hogy miért váltak szét, meddig voltak együtt stb. Akkor olyan válaszok jönnek hogy már nagyon akart gyereket, nem működtünk együtt stb. Aztán kiderül hogy elég rövid idő után 1, 2 év után jön is a gyerek, erre a nő csak annyit szokott mondani, hogy nem vagyok már fiatal akartam már gyereket....
2019. nov. 26. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Persze, csak éppen utána sír a szájuk, hogy gyerekkel meg nem kellenek senkinek a piacon...
2019. nov. 26. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Ez így van.
2019. nov. 26. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak egy nőt láttam, aki gyerekét egyedül nevelő anya akart lenni.
2019. nov. 26. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Hát jah, én is tudnék ilyen balekokról mesélni.
2019. nov. 26. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
3-as nem is akarta egyik se egyedül nevelni. Gondolta megfogja a pasit a gyerekkel... Sokszor nem jön be...
2019. nov. 26. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Mi az a palira vevés? Lassan 2020-at írunk, amelyik pasi nem akar gyereket, az húzzon gumit.
2019. nov. 26. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Én meg inkább azt látom, hogy a pasik belemennek, majd lelépnek. Az én férjem is addig akart gyereket (én annyira nem) amíg teherbe nem estem. Kb 4 hónapos terhes voltam, amikor idézem: "meggondolta magát". Hát a jó édes anyukáját, azt. Mondjuk nem lépett le, én hagytam ott pár év múlva, amikor azt láttam, hogy nem tudja magát összeszedni. És mindezt sok együtt töltött év után. De itt is látok ilyeneket, hogy összejönnek, dúl a love és 1-2 éven belül "jöhet a baba" és ezt konkrétan együtt tervezik. Bepalizott srácról ritkábban hallok, de olyan is van. Én azokat nem értem, akik belemennek, majd lelépnek.
2019. nov. 26. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
6# gumi mellett is simán megoldják, hogy "véletlenül" teherbe essenek a nők, ha akarják.
2019. nov. 26. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
Én is hallottam már jó pillanatban összeszorított lábról, meg kamufogamzásgátlóról. Elég sok nő csinálja azt, hogy a pasinak azt mondja, hogy gyógyszert szed, de igazából nem, csak fel akarja csináltatni magát.
2019. nov. 26. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
#6: Ja, hogy ha egy férfi lehúzza a gumit szex közben, az nemi erőszak, de ha egy nő veri át a férfit, az nem?
2019. nov. 27. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!