Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Hogyan mondjam el neki, hogy babánk lesz?

Figyelt kérdés
Úgy egy éve megbeszéltük, hogy a sorsra bízzuk magunkat és felhagytunk a védekezéssel. Na most össze is jött a baba, és azzal kapcsolatban szeretnék ötleteket kérni, hogyan mondjam el neki. Hajrá csajok, kérem a kreatív ötleteket :)
2008. nov. 19. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

jujj de izgi!:)

Ha van már ultrahang képed,azt mondjuk beragaszthatnád a kedvenc újságjába.

Ha még nincs akkor a tesztet lehetni berakni egy dobozba és föladni postán neki címezve,feladónak pedig oda lehetne írni,hogy a GÓLYA:)

2008. nov. 19. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:
lehetne bocsi:)
2008. nov. 19. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

mi swarovski gyüjtök vagyunk és azt terveztem ha teherbe esnék végre akkor egy kis swarovski babakocsit kapna tölem, az tuti leesne neki miért.

ezt szokták kiscipövel, cumival is csinálni. Vagy egy ultrahang képet kérsz és azt rakod elé.

2008. nov. 19. 12:50
 4/11 A kérdező kommentje:

ühüm, az ultrahang nem rossz ötlet :)

a lepisilt tesztet azért csaknem küldözgetem :)

a babacipős ötlet is aranyos. munkahelyére beküldeni? :)

2008. nov. 19. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én uncsi voltam, álmából vertem fel a férjemet, hogy baba van, mert nem bírtam ki.

De olvastam ezen a lapon is egy csomó ilyet, hogy valaki masnit kötött a hasára. Meg sms-t küldött a pasi munkahelyére, hogy "gyere siess haza, várunk mindketten".

Vagy várd meg a Mikulást, és a Mikulás-csizmába csoki mellé tegyél valami babás dolgot.

Vagy főzzél neki vacsira valami bébipapi-szerűt.

Egyébként gratulálok!

2008. nov. 19. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

13:16-os vagyok.

Szerintem olyat találj ki, amit végignézhetsz, hogy mi a reakciója, mert az a legjobb az egészben!! Ha a munkahelyére küldesz bármit, akkor te lemaradsz a legjobbról! Tök jó látni a férj/pasi búráját, miközben meglepődik, örül, felkap téged, stb... Ezt ne hagyd ki!!!

2008. nov. 19. 13:18
 7/11 A kérdező kommentje:

jaja, erre gondoltam én is, hogy azért csak kellene látni a reakciót :)

namajd meglátjuk milesz, gondolkodom még, addig is ha ötlet van szívesen fogadom.

esélyesnek tűnik a mikulásra babacipő, az olyan édes :)

2008. nov. 19. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom a parod szokott e szamitogepezni estenkent, fényképezd le a pozitiv tesztet, es tedd be neki hatternek :D

nalunk reggeli 6kor kimentem a wcre, teszteltem, de nem ebresztettem fel, csak visszabujtam melle az agyba, hogy mire felebredek mar felfogja.. most 25,2 hetes vagyok, de meg mindig nem fogta fel.. ami azt illeti neha en se :D

2008. nov. 19. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt aranyos variációk vannak.

2008. nov. 19. 14:16
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteiteket! :)
2008. nov. 19. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!