Hogy mondjam el a páromnak, hogy babánk lesz, és ő nem szeretné?
Az én párom sem szerette volna először.
Messzi laktunk még akkor egymástól és csak hetente találkoztunk.Szóval én elmondtam neki telefonon és mire találkoztunk 3-4nap mulva már felbírta dolgozni valamennyire.Megtartottuk 2hete volt az esküvőnk.'éves a kicsi.
Így: Szivem, terhes vagyok.
És várdd a reakcióját. Amúgy miért nem védekezett, ha nem akar gyereket?
Hát ne haragudj de nagyon nagy felelőtlenség volt mindkettőtöktől. Ha valaki nem akar gyereket, mi az hogy nem védekezik? Abban reménykedik hogy talán úgysem lehet gyerek? Nem egészen értem......
Mindenesetre ha Téged hibáztat, ne hagyd magad, neki is ugyanúgy oda kellett volna erre figyelnie...pláne hogy 4 hónapnyi együttjárás még nem valami sok.
Ha nem akarja akkor mi lesz, megtartod a picit?
off. Annyira sajnálom, valahogy az elmúlt napokban szinte minden napra jut egy ilyen kérdés :(((
Felelőtlen és nagyon gyerekek a mai tinik.4 hónapja vannak együtt a szex iszonyatosan jól megy de védekezni persze nem tudnak mert nem is akarnak.....hát vállalják a következményeit.
Én csak azt a kis embriót sajnálom:((((((
Utolsó!
Igen én is olvastam.Tudod már ott bukik a mutatvány,hogy a mai rohanó világunkban a szülők nem foglalkoznak a gyerekeikkel,nem veszik észre hogy a kislányból nagylány lett tini lett buli lett fiúzás lett.A mai tinik meg megismerkednek valakivel és szinte az első mondat után már ágyba bújnak vele.Gondolván ettől felnőttesebbek lesznek vagy éppen félnek nehogy a szex hiánya miatt hagyja el őket a fiújuk-barátnőjük.
Az édesanyák meg nem világosítják fel a tini lányaikat a védekezésről ha már egyszer tanulás helyett szexelnek.
Aztán valóban csak az abortusz marad sok esetben.
Én kismama vagyok sajnos egy kis probléma miatt be kellett feküdnöm a szülészetre és hát naponta kb 3-5 abortuszos jön-megy.95% tini úgy 16-18 év körüli.Mindegyik magyar!!!!Borzasztó volt látni abban a kórteremben is ahol én feküdtem,hogy bejön,tágítják,másnap megműtik és rohan haza mert a psi várja vagy éppen este már diszkóba hivatalos....Én meg simiztem a pocakomat beszéltem az én kis manómnak,hogy erős legyen,semmi baj nincs meggyógyulunk,maradjon velem mert annyira várjuk......
Volt olyan lányzó a szobában aki kaparás elött kisminkelte magát,és a műtősfiú szólt rá,hogy a műtőben se műköröm se smink nem ildomos.....
Miért van ez könyörgöm???
és tényleg minden nap van sok ilyen kérdés.
Hű ez nagyon durva amit írsz ésannyira szomorú, mármint hogy ilyenek voltak a kórteremben :(((( Annyira sajnálom azokat akiknek elmegy a babájuk holott szerették volna :(((
Kérdezőnek: Ha tudjátok hogyan kell de gyereket nem akart a pasid akkor miért nem védekeztetek? Ezt nem piszkálásból írom, tényleg csak kíváncsi vagyok rá hogy van-e erre válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!