Hogy mondjam el a páromnak, hogy babánk lesz, és ő nem szeretné?
Bocsáss meg kérdező de Te tiszta hü.ly.e vagy!!!!
Engem hurrogsz le,hogy nem vagytok már tinik és tudjátok hogyan kell felelősségteljesen védekezni??????
Elötte mit írtál?Olvasd vissza magadat!!
Azt írtad,hogy Te nem szedsz tablettát és a párodat sem érdekelte a védekezés.
Hol van ebben a felelősségteljes védekezés???
Aki visszaírt,hogy sajnálja akik elvetélnek,igazán aranyos köszi,de MEGMARADT A BABÁM,most már 18 hetesek vagyunk:)))))))
12.14-es:
Jaj bocsáss meg valami félreértettem, igazán örülök :))))
Nem gondolod hogy te vagy a hibás? Te leszel terhes, te szülöd meg, vagy te veteted el, neked kell etetni, neked itélik ha különváltok stb! Neked sokkal nagyobb a felelősséged! Mi az hogy ő nem akart védekezni? NEKED nem kellett volna széttenni a lábad amíg nincs védekezés. Ha az egyik felelőtlen volt akkor nem kell neked széttárni a kezed hogy ő volt a hibás hanem neked kell intézkedni és vigyázni magadra... Sosem értettem meg az ilyen nőket! Legalább akkor azt ne tagadnák hogy titokban azért nem teljesen véletlen volt. Aki nem akar még gyereket az nem hagyja hogy ne védekezzenek.
Amúgy meg: eléállsz és megmondod. Az teljesen mindegy milyen szavakat használsz, a lényeg ugyan az.
A kismama vagyok
Hogy a kérdésedre is válaszoljak,tök egyszerű a szitu,mivel szerinted a pasid azt mondja Te vagy a hibás,mondd ezt neki:Hééé baby terhes vagyok a Te gyerekeddel,de amúgy miért is nem húztál gumit a micsodádra?
Így visszadobtad a pasinak a labdát,legyen már neki is lekiismeretfurdalása(ha lesz egyáltalán)
Kismama újra:
Úgysem fogjuk megérteni miért nem védekeztetek?
Halljuk,hátha mégis megértjük a "felnőtt" fejünkkel.
Ha érdekel pszichológus vagyok és szociális gyermekvédelmis:)
Egyébként:gratulálok,legalább ez a picibaba "megmenekült" és reméljük egy családdá forraszt majd téged és a pasidat.Nagyon rövid ideje vagytok együtt hatalmas felelőtlenség bevállalni egy gyermeket de jobb így,sok boldogságot Nektek.
én nem hurroglak, főleg hogy mint írtad nem vagy már tini.Úgy vettem ki hogy tisztában vagy a következményekkel.Az tény, hogy attól mert nem szedsz tablettát, még van egy pár mód hogy védekezzen az ember, és ha nem akartátok volna akkor csak a talpadra kellett volna állni, hogy márpedig addig nincs sex amíg nincs védekezés.Ami egyébként pl. a gumi nem csak a baba ellen véd, és egy 4 hós kapcsolatan még az is megeshet, hogy esetleg a pasi se tudróla, hogy van valamilyen nemi úton terjedő betegsége.
A lényeg hogy most azt írtad akartatok babát, csak azt hittétek nehezebben jön össze.Én abszolut nem ítéllek el, mi a férjemmel 1 hét után jegyeztük el egymást, és még nem jártunk egy éve amikor összeházasodtunk.Idén lesz az 5ik házassági évfordulónk, és köszönjük jól meg vagyunk.20 hós a kisfiunk, akire 2 évet vártunk (de ha pár hónap együtt járás után összejött volna akkor is biztos megtartottuk volna), és 22 hetes terhes vagyok a hugicával.Szurkolok nektek, és ha a párod is ilyen jól vette, akkor minden jót, és jó egészséget kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!