Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a kedvesemne...

Hogyan mondjam el a kedvesemnek, hogy babánk lesz? Nagyon fog örülni, mert érgóta szeretnénk már.

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia:) Gratulálok:)) Szerintem vegyél egy pár bébicipőt..ilyen vászon és kis dobozkába lehet kapni, nagyon édes és nem drága, csomagold be neki:) és add át:) vagy csinálj egy zenés képösszeállítást a kettőtök képeiből és a végére írd oda, hogy apa lettél:) játszd le neki a gépen..
2010. máj. 18. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
:))))))Jajjjj de édes vagy!!!!!Gratulálok!Én úgy csináltam,hogy bementünk a Tescoba és én megálltam nézelődni a babaruháknál!Egyből tiszta ideg lett,hogy mit tökölök már:)))Menjünk...(tipikus pasi)!!!Minek nézegetek itt???Majd közöltem vele ,hogy azért ,mert hamarosan szükségünk lesz egy-két apróságra innen!!!:)))Felkapott és elkezdett szinte visitozni ott a Tesco közepén:)))!!!Utána még vagy 2 órát nézelődött ott:))),már nem sietett annyira!Nekünk is 5 év után jött a babó!Mégegyszer gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!!!Írd majd meg,hogy mondtad el:)))!!!Üdv:32 hetes kismami
2010. máj. 18. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gratulálok Nektek!!!! Nincs is ennél csodálatosabb dolog a világon!

Mi is terveztük a babát, nekünk hamar megfogant. Én úgy mondtam el a Páromnak, hogy egyik reggel, még az ágyban, felkelés előtt a fülébe súgtam, hogy hamarosan Édesapa leszel.

2010. máj. 18. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
10.14-es vagyok. Elmondtad végül a Párodnak az örömteli hírt? :)))
2010. máj. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!