Kedvesemnek bakteriális fertőzés miatt antibiotikumot kell szednie, nem szoptathat tovább,9 hónaposak vagyunk: Hogyan mivel öntsek belé erőt? Teljesen összetört.
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 20:05
1/8 anonim 

válasza:

Milyen antibiotikumot szed?Én is nem rég szedtem először augmentint majd sumamedet.Megkérdeztem a gyerek orvosunkat és lehet vele szoptatni.Nem lesz semmi baja a kicsinek.Ha ez megnyugtat én 11napig szedtem és végig szoptattam.A kicsi nem kapta el a betegséget.csak azért mondják,hogy nem lehet szoptatni,mert nem akarnak felelősséget vállalni.Remélem tudtam segiteni.
2/8 anonim 

válasza:

Én is kaptam szülés után a kórházban antibiotikumot )augmentint), mert belázasodtam, de attól még ugyanúgy szoptathattam.
3/8 anonim 

válasza:

Szoptathat. Ki mondta, hogy nem?
abba ne hagyja! Mondd meg neki!
4/8 anonim 

válasza:

A fiam 7 hónapos volt és sajnos tüszősmandulagyulladásom lett Maripent szedtem 7 napig és szoptattam mellette. Semmi baja nem lett a gyereknek.
A Kismama újságban hátul vannak kül. telefonszámok, és van egy ahol meg tudják mondani, miket lehet szedni szoptatás/terhesség alatt, valami tanácsató- érdemes lenne felhívnotok esetleg.
5/8 anonim 

válasza:

Előző vagyok. Ezt találtam az újságban: Teratológiai Tanácsadó- 80/200-339
Igaz a várandósság alatti gyógyszerszedést írja, de átha mondanak valami okosat.
Jobbulást!
6/8 anonim 

válasza:

en mar a korhazban antibiotikumot szedtem, de attol szoptathattam.
7/8 anonim 

válasza:

21:38-as vagyok. Még ezt találtam nektek:
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem, ha nem akar antibiotikum mellett szoptatni, akkor fejjen amíg szedi a gyógyszert, és ha már nem kell szednie, akkor megint tud majd szoptatni, nem marad el a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!