Megteheti a barátnőm, hogy nem mondja el, hogy mikor és hol szüli meg a gyerekünket?
Nálatok nem szokott kiabálás lenni veszekedéskor?? Ez azért nevetséges, komolyan.
Ha nincs kiabálás, akkor jóformán veszekedés sincs, csak beszélgetés vagy vita. Ráadásul nem tudom feltűnt vagy sem, de számára fontos a névöröklés, amit nem megbeszéltek, hanem elkezdte becsmérelni a kérdezőt. Ugyanannyira bűnös az üvöltésben, mint a kérdező. Nem ez a helyes módja egyikük részéről sem a probléma megoldásának, de azért ne csináljátok már úgy, mintha kb. részegen félholtra verte volna a családját.
Ezt a sorok között olvasást meg felejtsük már el, tévképzet. Emiatt nőverőnek tartani valakit, mert állítása szerint követett el hibákat és meg akar változni?? Én is követtem el hibákat és én is változtattam, a férjem is, ő is változott. Egyikünk sem verte soha a másikat.
Nem tudom miféle világnézet kell ehhez, de komolyan megsajnáltalak. Szar lehetett neked, ha ebből ezt hoztad ki.
Egyébként meg ha nőverő lenne, akkor megint csak felmerül, minek csináltatta fel magát, és minek akart békülni???
Amit művel az jelenleg visszaélés és lelki zsarolás. A legaljasabb dolog, amit nő tehet. A gyereket használja eszközként.
Amúgy a szülés időpontja körül beperelheted kérdező. Akkor kapni fogsz láthatást és azt nincs joga megtagadni, az is a gyerek joga, nem pedig az ő hisztije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!