Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megteheti a barátnőm, hogy...

Megteheti a barátnőm, hogy nem mondja el, hogy mikor és hol szüli meg a gyerekünket?

Figyelt kérdés
Sajnos szakított velem a barátnőm, de közben terhes. Tudom, hogy sok mindenben hibáztam, de megfogadtam, hogy megváltozom érte és a gyerekért. Úgy volt, hogy megbocsát, tegnap már egész nyugiban beszélgettünk, a gyerekről, a jövőnkről. Aztán megkérdezte, hogy gondolkodtam-e már neveken. De nekem ezen nem kell gondolkodnom, nálunk sok generáció óta a fiú mindig az apja nevét viszi tovább. De barátnőm ezen tökre kiakadt, maradi suttyónak nevezett, ettől nagyon felforrt az agyam és sajnos üvöltöztem vele, de már nagyon bánom. Ezután elment, de ma írt egy üzenetet, hogy felejtsem el, úgysem tudom mikor meg hol szül, úgy nevezi el a gyereket ahogy akarja, aztán letiltott mindenhol. De ezt nem teheti meg, ugye? Nekem ez nagyon fontos dolog.
2019. dec. 20. 15:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%

Sajnálom, de minden joga megvan hozzá.

Attól függetlenül én ezzel nem értek egyet. 2 ember kellett a gyerekhez, undorító, hogy az apáknak kb. csak kötelezettsége van, ha anyuci csettint, joga nincs.

Tényleg idiótán viselkedtél, de azért annyira ne ostorozd magad. Neked üvölteni nem kellett volna, neki pedig maradi suttyónak nevezni.

Ha pedig ennyire undorító alak vagy, akkor nem értem minek dobta szét a lábát. Azt meg főleg nem értem minek akart békülni.

Nem mentegetni akarlak, de azért ne vedd magadra 100%-ban a hibákat. Nagyon keményen bűnös ő is, és az, hogy terhes, nem mentség ez alól.

36 khm.

2019. dec. 20. 17:48
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Apasági elismerő nyilatkozatot akkor szoktak tenni, ha a felek nem házasok, és ebbe az anya is bele szokott egyezni, az anya nélkül nem tehető. Ha apaként szeretnél gondoskodni a gyerekről, mert úgy gondolod, hogy a te gyereked, akkor a bírósághoz kell fordulnod, és keresetet kell indítanod az apaság megállapítása iránt. Keresetet csak ügyvéd nyújthat be, így szükséged lesz egy ügyvédre. Szóval ha a csaj nem akarja engedni, hogy apasági elismerő nyilatkozatot tegyél, akkor az apaság iránt keresetet kell indítanod. Ez egy hosszabb folyamat. Ha megállapítják az apaságot, akkor lesznek jogaid és kötelezettségeid. Apaként (ha már hivatalosan is az leszel), akkor van beleszólásod a gyerek névviselésébe. Szerintem beszélj egy ügyvéddel. Közben folyamatosan próbáld felvenni a kapcsolatot a barátnőddel, mert ha sikerül megegyeznetek, akkor sokkal könnyebben és simábban gyakorolhatod a jogaidat (és a kötelességeidet).
2019. dec. 20. 19:36
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagytok házasok. Még nem tettél apasági nyilatkozatot. Ott szül ahol akar úgy nevezi el ahogy akarja. Ellenben gyerektartást kérhet 😉

Én se engedtem volna, hogy ezt az őskori hagyomány miatt a Te nevedet kapja. A fene nagy hagyománytól nem értitek, hogy a gyerek nem Te leszel hanem egy teljesen más egyén más személyiség így miért is kellene ugyan úgy hívni? Én nagyon gáznak tartom mikor a családban van 5 Pistike 3 Marcsika mert az egyik felmenő az volt..

2019. dec. 20. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

Mennyi idős terhes a nőd??

Ha még apasági se tettetek, max. 30 hetes lehet.

Azt se tudod, hol szül... Tehát, kb.eddig nem is vettél részt annyira a terhességében, hogy tudd ki az orvosa (ha van egyáltalán) vagy tudd, hogy hová jár vizsgálatokra.

Ha annyira fontos lenne ezeket mind tudnád...

De szerintem egy orbitális kamu, már megint.

2019. dec. 20. 22:24
 15/22 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom megérteni miért vagytok ennyire undorítóan cinikusak.

Ti komolyan attól lesztek boldogok, hogy még egy gyerek nő fel apa nélkül? Aztán megint mozaikcsalád, anyuka a szegény meg nem értett, annak is rögtön szül egyet, már nem ugrál ilyen könnyen, új apuka nem szereti úgy a régi gyereket és még sorolhatnám a rengeteg problémát.

Hányingerem van ettől a nőpárti gondolkodástól. Itt nem a felek sértettsége lenne a fontos, hanem a kisbaba, akinek az igényei láthatóan egyáltalán nincsenek figyelembe véve.

Ráadásul ilyen hülyeségen összebalhézni, mint a neve, annyira, hogy eltiltani tőle a gyereket.

Nyugodtan mondhatjátok a gyerektartást is, csak onnantól már lesznek jogok is. Másrészt meg abból nem él meg senki.

Szóval gratulálok mindenkinek, aki szerint ez teljesen rendben van pár veszekedés miatt. Szaporodjanak csak a lelki sérült család nélkül felnőtt gyerekek, nincs még elég belőlük biztos.

2019. dec. 21. 07:04
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Jobb lenne, ha az apjával lenni, aki veri őt is, meg az anyját is?

(Az így megváltozom, úgy megváltozom olyankor szokott ugyanis előkerülni.

2019. dec. 21. 07:33
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, meg ne védjük már ezt a "majd megváltozom, de azért csak leüvöltöttem a terhes barátnőm fejéről a korpát" pasit... Aki természetesen nagyon sajnálja(ezt is), és még egy esélyt kér(ki tudja hanyadikat)!
2019. dec. 21. 07:59
 18/22 anonim ***** válasza:
21%

Miféle nőverésről beszéltek??? Hol olvastátok ti az agressziót? Sima hülye veszekedés volt a neveken.

Nyugtatgassa magát minden egyedülálló ezzel, hogy biztos jobb a gyereknek, hogy elszakította az apjától rosszabb esetben azóta persze már istentudja hányadik apukától van még baba.

Talán az előtt kell gondolkozni, mielőtt felcsinálnak és nem elvenni a legalapabb dolgot egy kisgyerektől, a családját.

Aki ilyen baromság miatt nem engedi a gyereket az apjához, hogy összevesztek a keresztnéven, annak igenis kétségbe vonható, hogy alkalmas a gyereknevelésre vagy sem. A saját hülye hisztije miatt árt a kisbabának.

Ti meg ezzel értetek egyet. Gratulálok! Szép kis generáció lesz ez.

2019. dec. 21. 09:22
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

"Sima hülye veszekedés volt a neveken."

Oké. Te eddig olvastad.

Ezt már nyilván nem sikerült elolvasni:" ettől nagyon felforrt az agyam és sajnos üvöltöztem vele"

Üvöltözés az nálunk nem a sima hülye veszekedés. És egy sima hülye veszekedés után még se fordulna a fejemben, hogy látni se akarom a gyerekem apját,ahhoz több kell...

2019. dec. 21. 09:29
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

Olvass a sorok között, ez jelenti a nőverést:

"Tudom, hogy sok mindenben hibáztam, de megfogadtam, hogy megváltozom érte és a gyerekért"

2019. dec. 21. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!