Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miattam elhagyná a családját,...

Miattam elhagyná a családját, de hogy teheti ezt meg egy babával? Így hogy kezdhetnénk új életet?!

Figyelt kérdés

Volt egy párom, együtt éltünk 3 évet. Fiatalon jöttünk össze, én 14 éves voltam, ő 16. Konkrétan mellette nőttem fel, 22 éves voltam, amikor közölte, hogy egy buliban megismerkedett egy lánnyal, és ő vele akar lenni, már nem szeret. Egy szombati napon költöztem ki a lakásából, az "új lány" már kedden a régi fürdőszobánkból posztolt... Ami különösen fájt, hogy amíg velem sosem csinált nagyobb lélegzetvételű programot, utazást, azzal a lánnyal folyamatosan. És ezt ki is posztolta mindenhová, a végén már letiltottam őt, és az egész családját is inkább mindenhonnan. Titkon reménykedtem, hogy egyszer csak észhez tér, megkeres, újrakezdjük. Mert igazából egy szavába került volna... Eltelt 5 hónap, a születésnapomon írt, felköszönött. Úgy éreztem, hogy "na eljött az én időm", visszahódítom. Flörtölt velem, mondta mennyire hiányzom neki, teljesen úgy éreztem, hogy ő is akarná, már azt beszéltük, hogy elvisz vacsorázni, mire rá pár napra az egyik barátnőm küldött egy fényképet az Instagramról, amin az exem és a barátnője volt, közölve az örömhírt, hogy babájuk lesz... A mai napig emlékszem arra, hogy éppen hol voltam, mikor megnyitottam az üzenetet, arra, hogy a nyílt utcán belehánytam rá 2 percre egy kukába, és aztán hogy mennyire kiment belőlem minden erő. Még most is gyomoridegem van, ha erre az egészre gondolok. Én a 3 éves együttélés alatt arra nem tudtam rábeszélni, hogy legyen egy kiskutyánk, mert szerinte az macera. Az a lány meg pár hónap alatt összehozott vele egy gyereket.

Így pedig nyilvánvaló volt, hogy köztünk többet semmi sem lesz, főleg hogy mikor nála is rákérdeztem, akkor boldogan mesélte, hogy igen igen, kisbabájuk lesz... Szóval nem értettem az egészet, hogy akkor előtte miért flörtölt velem, meg hívott vacsorázni. A lényeg a lényeg, hogy újabb hónapok teltek el, én ezt magamban nagyon mélyre temettem, senkinek nem beszéltem róla, és meg is kértem mindenkit, hogy ne kérdezzenek, ha bármit hallanak/látnak, ne mondják, mert nem érdekel. Próbáltam újra felépíteni magam, és az életemet. A baba időközben megszületett, már 4 hónapos.

Viszont most felbukkant az exem... Először egy buliban találkoztunk, utána írt egy sms-t, hogy miért nem talál Facebookon, szóval feloldottam a tiltást. Hétköznapi dolgokról beszélgettünk az elején, utána mondta, hogy rengeteg a baja otthon, sosincs nyugta, egyáltalán nem így tervezte ezt, és hogy nincs nap, hogy ne jutnék eszébe, és hogyha velem maradt volna, milyen lenne az életünk. Utána találkoztunk is többször, kb a 3.-4. találkozónál kezdte mondani, hogy értem bármikor otthagyná a lányt, meg a gyereket gondolkodás nélkül, egy szavamba kerülne. Ezt sem értem, hogy tényleg annyira sz_r a kapcsolatuk, mint mondja, miért az én engedélyem kell, miért nem lép már most?! Igen, nagyon hiányzik, én is rengeteget gondolok rá, de ezek után már az is ott van, hogy mi van, ha 2-3 év múlva megint jön egy "bulizós lány", akibe beleszeret, és akkor már egy kisbabával hagyna magamra? Meg ez is, hogy oké hogy nem szerelmes már elmondása szerint, de az a gyerek ugyanúgy az övé, hogy mondhatja azt, hogyha akarom, nem keresi őket többet?

És hogy ő velem képzelte el mindig a jövőjét, és az életét... Ahhoz képest fél nap alatt lettem kidobva az otthonunkból anno. Nem tudom mit tegyek... Hiányzik rettenetesen, még ennyi idő után is. De közben meg mi van, ha ez megismétlődik majd később? Meg majd úgy teszünk, mintha ez meg sem történt volna, nem lenne gyereke másvalakitől?

2019. dec. 9. 15:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Szerintem nem szolgáltam rá, hogy itt sokan ilyen jelzőkkel illessetek... Nem csináltam semmit vele, csak találkoztunk. Pont ezért, mert nem akarok második lenni, nem akarok bennragadni abba, hogy szexelünk, és neki ennyi elég, aztán sosem hagyná el a családját.
2019. dec. 9. 16:14
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

De rászolgáltál. Találkoztál vele, nem is egyszer, feloldottad a tiltást, izgat, hogy mit gondol, várod, hogy mikor jelentkezik. Már azt tervezed, hogy mi lesz, ha összejöttök. Gyenge vagy és kapcarongy. Hiába magyarázkodsz.

Most a válaszok után mit fogsz tenni? Semmit. Továbbra is reménykedsz.

2019. dec. 9. 16:18
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Gondold ezt át egy kicsit. Ha mondjuk lenne egy pasid és vew egy közös gyerek, te mit gondolnál ha kiderülne, hogy egy volt nőjével flörtöl meg találkozgat? Mi lenne a véleményed a nőről? Ugye ugye? Szó mi szó te is egy alja alak vagy. Ha meg még be is dőlsz a süket dumának, akkor ostoba is
2019. dec. 9. 16:22
 14/31 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy elhagyná a családjat, aztán persze téged is. Borzasztóan gyökér az exed, ha rám hallgatsz távol tartod magad tőle, keress inkább egy normálisat. Meg lehetett volna gondolni ezt a szakítást, de nem úgy, hogy máris gyereket csinál másnak. Menjen a francba az ilyen, a helyedben inkább örülnék, hogy boldogtalan, egye meg, amit főzött. Ha most nem veszed észre, hogy milyen aljas más nőkkel, akkor legközelebb, megint a saját károdon fogod megtanulni, egyszer már kidobott, most éppen más nőt akar kidobni, gyerekét meg elhagyni. Ugye nem gondolod, hogy kitartana melletted?
2019. dec. 9. 16:32
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
hát ez nagyon kemény! de te vagy a legkeményebb, hogy ezek után még felmerül benned, hogy esetleg újrakezdjétek. szánalmas vagy.
2019. dec. 9. 17:07
 16/31 anonim ***** válasza:
94%

Ha ez nem nyitotta fel a szemed, hogy milyen büdös , gerinctelen gyökér ez az ember, akkor semmi nem fogja.

Tiltsd, töröld, felejtsd el.

Es a nyakadat teheted rá, hogy veled is megtenné. Amellet az után, ahogy veled szakitott... tenyleg nincs büszkeség benned, de onbecsülés se.

2019. dec. 9. 17:18
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
Én hasonló helyzetben, amikor megkeresett az exem (életem szerelme ), akkor visszaírtam, hogy légy boldog, szevasz! Valamikor olyankor lett terhes a párja, vagy már az volt, nem is tudom. Ezt akkor nem tudtam, mégsem kezdtem el vele még bratyizni sem!! Azért ennyi volt bennem. Azóta sem tudom, hogy mi van vele, jobb is így. Találtam valaki sokkal jobbat nála és boldog vagyok. Szerintem próbálj meg túllépni ezen. Tudom, hogy nehéz, de csak az segít, ha ignorálod teljes mértékben. Az idő majd segít, te is találsz nála jobbat!
2019. dec. 9. 17:20
 18/31 anonim ***** válasza:
94%

Szia, nem olvastam el mit irtak a tobbiek, de ne haragudj, en ilyen alakkal nem lennek. Orulnek hogy megszabadultam tole, fogalma sincs mit akar az elettol, fogalma sincs a felelossegvallalasrol. A gyerek nyilvan becsuszott, nem volt tervezett ennyi idos kapcsolatban, szoval egy olyan pasival szeretnel kozos eletet, aki:

- 8 ev kapcsolat utan egyszeruen kidobott a lakasbol, tulajdonkeppen, a kapcsolatotok alatt ismerkedett meg a csajjal es "szeretett bele" - szerintem fogalma sincs, mi a szerelem valojaban

- 3 nap utan a csaj hozza is koltozott - megint csak peldaja annak, mennyire atgondolt, megfontolt volt ez a dontes

- meg ki sem ismertek egymast a csajjal, ennek ellenere cseszett a vedekezesre /elnezest azoktol, akik par honap utan gyereket akartak a parjuktol es az elet oket igazolta es evtizedek ota egy part alkoltnak azota is/

- flortolt az exevel mikorzben tudta hogy a parjaval gyereket varnak

- flortol es talalkozgat az exevel, mikor otthon 4 honapos gyereke van!!

Bocs, nekem hanyingerem lenne az ilyen pasitol, es orulnek, hogy en meg azelott megszabadultam tole, mielott nekem gyerekem lett volna tole.

Ismetlem, fogalma sincs a szerelemrol, a szeretetrol, a felelossegvallalasrol, szellemileg meg nem eleg erett, hogy tovabb lasson es gondoljon a sajat pillananyi boldogsagan....beleunt a kapcsolatotokba, ugy gondolta, az uj csajjal minden mas lesz,most meg masfel ev utan o ezt nem igy tervezte? es mit gondolt? milyen lesz egy gyerekkel? rozsaszin felhoben uszkalas? Egy gyerek erkezese meg a stabil parkapcsolatokat, hazassagokat is probara teszi, azokat, akik tervezik a babat....

Szoval, azert dobott aztan most flortol veled megint, mert csak a sajat onzo boldogsagat nezi....hogy neki jo legyen, pillanatnyilag....

az elet nem errol szol, a parkapcsolat sem...

2019. dec. 9. 17:38
 19/31 anonim ***** válasza:
92%
Uhhh atyám, nem tudom ki gázosabb ez a csélcsap pali vagy te akinek súlyos önértékelési zavarai lehetnek ha egy ilyen idiótával leáll. Felejtsd el, tiltsd le, küldd el és ne csinálj hülyét magadból. Előbb-utóbb az ilyen-úgyis le fog lépni a családja mellől, nem te vagy neki olyan marha különleges, egyszerűen viszket a pøcse és az első hülyét fűzi aki szóba állt vele miután otthon az asszony kevésbé huncutkodós időszakát éli. Az meg remélem már tudatosult benned, hogy vastagon szánalmas a hozzáállásod. Szerintem először szedd össze magadat, mert nem azért nem tudsz egy ilyen nárcisztikus seggarcon túllépni mert hajjjajj mekkora szerelem volt, hanem mert az önértékelésed valahol a béka segge alatt lehet... Legyen benned tartás! Egy ilyen pasi kéne a fenének, értelmes, érett és saját magát tisztelő nő szóba sem áll ilyen alakokkal, lealacsonyító.
2019. dec. 9. 17:39
 20/31 anonim ***** válasza:
93%
Ha összejössz vele, komolyan nem vagy normális! Elfelejtetted, hogy porig alázott?
2019. dec. 9. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!