Ki hogy viselte h a párja/férje más városba vagy külföldre ment dolgozni hátrahagyva a családját?
Van egy 16 hónapos gyermekünk jövőhónapba szülöm a kistesót. Párom munkát kapott 1.5óra kocsival. Ott albérletbe lesz. Én szülés miatt maradok a gyerekkel. Már most bánt az egész hogy várom és nem jön majd. 3 nap munka 3 nap szabad. A 3 szabadnapon hazajönne.
Hogy fogja a gyerek viselni? Eddig itt helybe dolgozott.
Rossz hogy a pénz miatt családok szakadnak szét.
Félek attól hogy ott talál valakit. Persze nem olyan de jobb félni mint megijedni.
Akiknek van tapasztalatuk etéren írna?
Szerintem ez egyaltalan nem veszes. Masfel ora utazas miatt nem tud hazajarni ? En naponta 1,5 orat utaztam oda plusz vissza a munkahelyemre. A volt ferjem ugyszinten, ha dugo volt akkor 2,5 ot. En a vonaton/ metron ultem ennyit. Mondjuk ahol mi lakunk ez a normalis.
Szoval 1,5 ora kocsival az semmi... Ennyit meger, hogy alberletet fizessen ?
3 nap meg nem hangzik rosszul.
Ennel sokkal rosszabb helyzetek vannak. Az unokatesom ferje pl. katona es fel evente jar haza.
12 órázik mindig. Nincs úgy buszjárat. Nappal is 12 éjszaka is 12 óra. Egy kocsink van ami közös nyilván az kell h ha van vmi a gyerekkel tudjak menni ha kell.
majd menni akarok utána a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!