Akinek a parja elhagyta a csaladjat meg a baba megszuletese elott, felbukkant valaha is?
Folyton hívogat,persze éjjel.2 hete volt a lányunk 1 éves!A postaládába bedobott egy használt,gyűrött újszülöttekről szóló könyvet,meg egy képeslapot!
A gyerekhez semmi köze,mivel nem vállalta,így tudja,ha zaklat feljelentem!
Én nem pereltem gyerektartásért,mivel nem dolgozik és van még egy gyereke,mit kapnék?!A nyugalmunk fontosabb!
Elmagyaráztam az édesanyjának(szintén nem kiváncsi a gyerekre),ha valaha a kicsi közelébe mennek,addig nem nyugszom,míg el nem veszem mindenüket!
Nem szeretném,ha idő előtt a kislányom megismerné őket,akik se anyagilag,se érzelmileg nem támogatják.
Szia!
Első vagyok!
Pont a napokban gondolkodtam,hogy kiírom azt a kérdést,hogy ki,hogy mondta el a gyerekének.
Nekem közeleg a nap,bár 1 évesen nem érzi,hogy nincs apa.Van egy népes családunk,hosszú idő óta egy baba pottyant ide.
Szóval,múlt héten a játszótéren bogarásztunk,amikor odajött egy 4 éves(ő mondta)kislány és közölte,hogy neki nincs apukája.Mármint ránézett a lányomra és neki mondta.Anyukája még csak elnézést sem kért!Mellesleg nem reklámozom,a védőnőnél hallhatták,de gusztustalan volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!