Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom jó kategóriaba...

Nem tudom jó kategóriaba irtam e de. Majd kiderul?!

Figyelt kérdés

Szóval... a volt férjem elperelte tőlem a két gyermekemet ..hazugságokat talált ki rólam

Amikor elváltunk en a gyerekekkel elkoltoztem a szuleimhez ameddig rendbe nem hozom az eletemet es talpra nem allok.

A volt ferjem ekozben be adta a gyerekelhelyezesi pert...a birosagon olyanokat mondott hogy a gyerekekkel a szuleimnel lakok akik minden nap isznak es megy kiabalas.. apam tenyleg minden nap iszik de a légynek sem ártana. Ekkor neki ítéltek a gyerekeket. Persze olyanokat is mondott hogy en mindig elhanyagoltam a gyerekeket es nem foglalkoztam veluk,csakhogy ebbol semmi nem igaz... nem hittek nekem a birosagon. Hogy itelhetnek egy oLyan embernek egy 2 éves és egy 9! Hónapos gyereket,akinek még állása sincs,a csaladi pótlékból meg a Gyesből él?????? :O hozzá teszem nekem van munkahelyem!!!!

Hogy tudnám vissza szerezni a gyerekeimet????? Tanácsokat szeretnŕk!!!!

A szívem megszakad hogy a gyerekeim nem lehetnek velem!!! Nagyon hianyoznak azt sem tudom mivan veluk mert az apjuk nem enged a kozelukbe mert allitasa szerint en befolyasolni tudom oket...ilyenkor mit lehet csinalni h megint velwm legyenek??.? Mindenuk megvolt amikor velem laktak... :'( ez nem volt igazságos ahogy a bíróság dontott. Foleg hogy ő is nő..gondolom van gyereke és akkor elvette egy anyától a gyerekeit. Nem is volt a ferjemnek bizonyiteka semm8re!!! Azt hazudta hogy en megcsaltam kozben ő csalt meg engem... sajnos nem hittek nekem. Egesz nap sirpk teljesen ki vagyoo keszulve. Nagyon hianyoznak a gyerekeim. Van eselyem oket visszq kapni??????

2019. nov. 26. 10:41
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Hat valami tenyleg nem stimmel itt. Olyan nincs hogy elveszik az anyatol a gyereket mert az a szuleinel lakik. De meg egy bekes alkoholista nagyapa se lenne erre indok.

Meg 25 evesen hazat veszel de bolti elado vagy. Oke orokoltel, az lehet. Mindegy. Valami nem kerek.

Ne nekunk bizonygasd, hogy te aztan csodaanya vagy, aki hazat vesz es bolti eladoi fizetesbol eltartja a gyerekeit is, hanem a birosagnak. Egy franko ugyveddel. Ha a fele igaz annak, amit mondasz akkor megkapod abgyerekeidet.

2019. nov. 26. 21:18
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen kamu történet. Kezdjük ott, hogy évek óta nem dolgozol, hiszen gyest + családi pótlékot kaptál, ezek szerint a szülés előtt sem volt meg a megfelelő biztosítási jogviszony, de a havi kb. 50.000 Ft-os bevétel mellett annyit összespóroltál, hogy lassan házad lesz, és egy eladói fizuból hetek alatt rakod össze a hiányzó tőkét. Hát persze...

Aztán egy bírósági eljárás sem úgy zajlik, ahogy írod. Egy gyerekelhelyezés, ha a felek között vita van, minimum több hónap és min 3-4 tárgyalás, tanúkkal, környezettanulmánnyal, igazságügyi szakértővel stb. A megcsalás nem számít, fellebbezésről az ítéletben olvashatsz, a tanúkat te is hallhattad stb.

Totál zagyvaságokat írsz.

2019. nov. 26. 21:46
 43/45 A kérdező kommentje:

A pénzt nem én spóroltam össze!! Egeszen 18 eves koromig gyüjtve lett aztán utána orokoltem..de nem ertem h ez miért olyan hihetetlen.

A tortenet pedig nen kamu. Ez a való igazság. Pont ma megyek felkeresni az ugyvedet. Majd megirom mire jutottunk. Ujbol be kell adni a gyerek elhelyezest..

2019. nov. 27. 07:09
 44/45 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi újság,mit mondott az ügyvéd?

2019. nov. 27. 15:10
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

Na mit mondott az ügyvéd?

Én megmondom. Semmit. A kérdező nem volt ügyvédnél, hazudik és okkal vették a gyerekeit.

2019. nov. 27. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!