Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom jó kategóriaba...

Nem tudom jó kategóriaba irtam e de. Majd kiderul?!

Figyelt kérdés

Szóval... a volt férjem elperelte tőlem a két gyermekemet ..hazugságokat talált ki rólam

Amikor elváltunk en a gyerekekkel elkoltoztem a szuleimhez ameddig rendbe nem hozom az eletemet es talpra nem allok.

A volt ferjem ekozben be adta a gyerekelhelyezesi pert...a birosagon olyanokat mondott hogy a gyerekekkel a szuleimnel lakok akik minden nap isznak es megy kiabalas.. apam tenyleg minden nap iszik de a légynek sem ártana. Ekkor neki ítéltek a gyerekeket. Persze olyanokat is mondott hogy en mindig elhanyagoltam a gyerekeket es nem foglalkoztam veluk,csakhogy ebbol semmi nem igaz... nem hittek nekem a birosagon. Hogy itelhetnek egy oLyan embernek egy 2 éves és egy 9! Hónapos gyereket,akinek még állása sincs,a csaladi pótlékból meg a Gyesből él?????? :O hozzá teszem nekem van munkahelyem!!!!

Hogy tudnám vissza szerezni a gyerekeimet????? Tanácsokat szeretnŕk!!!!

A szívem megszakad hogy a gyerekeim nem lehetnek velem!!! Nagyon hianyoznak azt sem tudom mivan veluk mert az apjuk nem enged a kozelukbe mert allitasa szerint en befolyasolni tudom oket...ilyenkor mit lehet csinalni h megint velwm legyenek??.? Mindenuk megvolt amikor velem laktak... :'( ez nem volt igazságos ahogy a bíróság dontott. Foleg hogy ő is nő..gondolom van gyereke és akkor elvette egy anyától a gyerekeit. Nem is volt a ferjemnek bizonyiteka semm8re!!! Azt hazudta hogy en megcsaltam kozben ő csalt meg engem... sajnos nem hittek nekem. Egesz nap sirpk teljesen ki vagyoo keszulve. Nagyon hianyoznak a gyerekeim. Van eselyem oket visszq kapni??????

2019. nov. 26. 10:41
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Egy anyanak ez borzalmas nagy fajdalom,ha elveszití a gyerekeit. Nekem ők voltak a mindeneim.
2019. nov. 26. 12:52
 12/45 A kérdező kommentje:
Létezik olyan,hogy fellebbezek?
2019. nov. 26. 12:53
 13/45 A kérdező kommentje:
Vagy itt már nem lehet? Ez végleges,ez az itelet?:-(
2019. nov. 26. 12:53
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért nem értem,miért nem volt ott a saját ügyvéded a tárgyaláson. És nélküle hogy tartották meg a tárgyalást egyáltalán?

A fellebbezés jogával pedig miért ne élhetnél?

2019. nov. 26. 13:01
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell tudnod.

A láthatást nem akadályozhatja. Ezt mindenképp jekentasd a területileg illetékes család és gyernekjóléti szolgálatnál. Ők segithetnek, általában van ingyenes jogi tanácsadás is, pszichológus... a gyámhivatal felé is jelezhetnek ha apuka továbbra sem együttműködő.

2019. nov. 26. 13:03
 16/45 A kérdező kommentje:

Es ha fellebezek,utána mennyit kell varnom kb a kovetkezo targyalasig? Semmit se tudok ezekrol a dolgokrol . Eletemben nem voltam még biróságon ez volt az elso alkalom.

A csalad segitosokhoz be fogok menni mindenkepp. Es ha tegyuk fel hetvegere el szeretnem hozni magamhoz a gyerekeket es az apa megbeszeles alapjan bele egyezik,akkor semmi akadalya? Probalok vele jo viszonyban lenni a gyerekek miatt. Es ha en beadom a gyerek elhelyezest ujbol,akkor ö is fog róla ertesülni?

Aki tud ezekre válaszolni,annak nagyon megkoszonnem :(

2019. nov. 26. 13:06
 17/45 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerultem. :( ez volt a legnagyobb remalmom. Mindig ettol feltem a legjobban. :-( fel kene keresnem magamnak egy szakembert? Ugy erzem teljesen be fogok kattani,es akkor meg azért nem lesz eselyem. Ha van sajat hazam akkor az már eselyt ad arra,hogy velem éljenek a kicsik? Mert ugye amikor az apanak iteltek akkor meg nem volt. Illetve meg most sincs,de egy két három hét és megvan a ház. Kell meg gyujtenem penzt.
2019. nov. 26. 13:09
 18/45 A kérdező kommentje:
Tudtok egy nagyon jó ügyvedet? Budapesten élek.
2019. nov. 26. 13:10
 19/45 A kérdező kommentje:
Nem számit mennyibe kerul,csak tegyen meg mindent azert hogy vissza kapjam a gyerekeimet es alljon ki melettem.
2019. nov. 26. 13:10
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kaptál egy végzést a bíróságon amin rajta kell legyen az indoklás és a fellebbezés lehetősége is. Nyilván van rajta telefonszám és talán ott megpróbálhatnád feltenni a kérdésedet a továbbiakra vonatkozóan amiket itt is kérdeztél. Ha úgy nem jutsz infóhoz mindenképp keress új ügyvédet. Mert fellebbezni általában 8 vagy 15 napod van. Megkérdezhetem mit dolgozol? Nyugodtan írd le ez egy anonim oldal. Nekem még valami hiányzik ebből a képletből és erre gondolok, hogy talán ezzel a részével is lehetett baj.
2019. nov. 26. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!