Nem tudom jó kategóriaba irtam e de. Majd kiderul?!
Szóval... a volt férjem elperelte tőlem a két gyermekemet ..hazugságokat talált ki rólam
Amikor elváltunk en a gyerekekkel elkoltoztem a szuleimhez ameddig rendbe nem hozom az eletemet es talpra nem allok.
A volt ferjem ekozben be adta a gyerekelhelyezesi pert...a birosagon olyanokat mondott hogy a gyerekekkel a szuleimnel lakok akik minden nap isznak es megy kiabalas.. apam tenyleg minden nap iszik de a légynek sem ártana. Ekkor neki ítéltek a gyerekeket. Persze olyanokat is mondott hogy en mindig elhanyagoltam a gyerekeket es nem foglalkoztam veluk,csakhogy ebbol semmi nem igaz... nem hittek nekem a birosagon. Hogy itelhetnek egy oLyan embernek egy 2 éves és egy 9! Hónapos gyereket,akinek még állása sincs,a csaladi pótlékból meg a Gyesből él?????? :O hozzá teszem nekem van munkahelyem!!!!
Hogy tudnám vissza szerezni a gyerekeimet????? Tanácsokat szeretnŕk!!!!
A szívem megszakad hogy a gyerekeim nem lehetnek velem!!! Nagyon hianyoznak azt sem tudom mivan veluk mert az apjuk nem enged a kozelukbe mert allitasa szerint en befolyasolni tudom oket...ilyenkor mit lehet csinalni h megint velwm legyenek??.? Mindenuk megvolt amikor velem laktak... :'( ez nem volt igazságos ahogy a bíróság dontott. Foleg hogy ő is nő..gondolom van gyereke és akkor elvette egy anyától a gyerekeit. Nem is volt a ferjemnek bizonyiteka semm8re!!! Azt hazudta hogy en megcsaltam kozben ő csalt meg engem... sajnos nem hittek nekem. Egesz nap sirpk teljesen ki vagyoo keszulve. Nagyon hianyoznak a gyerekeim. Van eselyem oket visszq kapni??????
Én bolti eladó vagyok. Akkor kerestem magamnak munkát,amikor elvaltam mert elotte nem volt lehetosegem mivel gyes en voltam.
Viszont a gyerekek apja akkor se dolgozott amikor egyutt voltunk es most sem. Szóval nem hinnem,hogy azért nem kaptam meg a gyerekeket,mert csak egy egyszeru bolti elado vagyok...
Az is jobb a semminél én úgy gondolom.
..
Az,hogy bolti eladó vagy,nem ok arra,hogy ne kapd vissza a gyerekeidet. Emiatt ne aggódj.
Sajnos én vidéki vagyok,nem tudok Pesten ügyvédet,de te kérdezősködj. Családsegítőnél is tudnak ez ügyben is segíteni.
A láthatás pedig papír szerint működik. Ha van időpontod,a volt párod nem akadályozhat ebben.
A köv.tárgyalás időpontja sokmindentől függ,ebbe beleszólni nem tudsz. Viszont,amit tehetsz addig: saját lakás (látom,folyamatban),tanúk,akik melletted tanúskodnak,esetleg olyan tanúk is,akik tudják,hogy az exed megcsalt,és ezt hajlandók elmondani a bíróságon is,te pedig tedd rendbe magad,ne sírj,légy határozott.
Kívánom,hogy minél hamarabb visszakapd a gyerekeidet!
Hogy miből éltunk? Hm. A félre tett pénzemböl!!
A házat is abbol fogom megvenni csak hianyzik még egy kis pénz.
Az ugyvedet mar holnap reggel fel fogom keresni. Interneten tajékozodtam hogy milyen ugyvedek vannak.
A volt párom azt hazudta rólam hogy leléptem egy másik pasas miatt akivel megcsaltam es ott hagytam nala a gyerekeket. Orvosi papirral semmit sem tudott bizonyitani mert nem vagyok se alkoholista se drogos...voltak tanui akik megalaztak engem teljesen. De semmire nem volt bizonyitekuk. Ezert sem ertem hogy a fenébe sikerult neki elvenni tolem a gyerekeimet.. az indokok rajta vanmak a papiron.
Mégpedig az hogy az apuka tudja nekik biztositani a biztonsagos eletet vagy valami ilyesmi. Majd elo keritem a papirt es leirom pontosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!