Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom jó kategóriaba...

Nem tudom jó kategóriaba irtam e de. Majd kiderul?!

Figyelt kérdés

Szóval... a volt férjem elperelte tőlem a két gyermekemet ..hazugságokat talált ki rólam

Amikor elváltunk en a gyerekekkel elkoltoztem a szuleimhez ameddig rendbe nem hozom az eletemet es talpra nem allok.

A volt ferjem ekozben be adta a gyerekelhelyezesi pert...a birosagon olyanokat mondott hogy a gyerekekkel a szuleimnel lakok akik minden nap isznak es megy kiabalas.. apam tenyleg minden nap iszik de a légynek sem ártana. Ekkor neki ítéltek a gyerekeket. Persze olyanokat is mondott hogy en mindig elhanyagoltam a gyerekeket es nem foglalkoztam veluk,csakhogy ebbol semmi nem igaz... nem hittek nekem a birosagon. Hogy itelhetnek egy oLyan embernek egy 2 éves és egy 9! Hónapos gyereket,akinek még állása sincs,a csaladi pótlékból meg a Gyesből él?????? :O hozzá teszem nekem van munkahelyem!!!!

Hogy tudnám vissza szerezni a gyerekeimet????? Tanácsokat szeretnŕk!!!!

A szívem megszakad hogy a gyerekeim nem lehetnek velem!!! Nagyon hianyoznak azt sem tudom mivan veluk mert az apjuk nem enged a kozelukbe mert allitasa szerint en befolyasolni tudom oket...ilyenkor mit lehet csinalni h megint velwm legyenek??.? Mindenuk megvolt amikor velem laktak... :'( ez nem volt igazságos ahogy a bíróság dontott. Foleg hogy ő is nő..gondolom van gyereke és akkor elvette egy anyától a gyerekeit. Nem is volt a ferjemnek bizonyiteka semm8re!!! Azt hazudta hogy en megcsaltam kozben ő csalt meg engem... sajnos nem hittek nekem. Egesz nap sirpk teljesen ki vagyoo keszulve. Nagyon hianyoznak a gyerekeim. Van eselyem oket visszq kapni??????

2019. nov. 26. 10:41
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Én bolti eladó vagyok. Akkor kerestem magamnak munkát,amikor elvaltam mert elotte nem volt lehetosegem mivel gyes en voltam.

Viszont a gyerekek apja akkor se dolgozott amikor egyutt voltunk es most sem. Szóval nem hinnem,hogy azért nem kaptam meg a gyerekeket,mert csak egy egyszeru bolti elado vagyok...

2019. nov. 26. 13:24
 22/45 A kérdező kommentje:

Az is jobb a semminél én úgy gondolom.

..

2019. nov. 26. 13:25
 23/45 A kérdező kommentje:
Ez akkor sem volt.fer dolog a volt ferjemtol hogy elvette tolem a pici gyerekeket akiknek szukseguk van az anyjukra. Foleg a picinek. Ő nagyon kotodik hozzam. @
2019. nov. 26. 13:26
 24/45 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy hianyzok neki es keres engem :(
2019. nov. 26. 13:26
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy bolti eladó vagy,nem ok arra,hogy ne kapd vissza a gyerekeidet. Emiatt ne aggódj.

Sajnos én vidéki vagyok,nem tudok Pesten ügyvédet,de te kérdezősködj. Családsegítőnél is tudnak ez ügyben is segíteni.

A láthatás pedig papír szerint működik. Ha van időpontod,a volt párod nem akadályozhat ebben.

A köv.tárgyalás időpontja sokmindentől függ,ebbe beleszólni nem tudsz. Viszont,amit tehetsz addig: saját lakás (látom,folyamatban),tanúk,akik melletted tanúskodnak,esetleg olyan tanúk is,akik tudják,hogy az exed megcsalt,és ezt hajlandók elmondani a bíróságon is,te pedig tedd rendbe magad,ne sírj,légy határozott.

Kívánom,hogy minél hamarabb visszakapd a gyerekeidet!

2019. nov. 26. 13:33
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de azt írod hogy az apa soha se dolgozott,te eddig gyesen voltál és a válás óta dolgozik, ennek ellenére 2-3 hét alatt házat is tudsz venni,meg legjobb ügyvédet szerezni és a többi.. miből éltetek az elmúlt években?Ha te Budapesten élsz miért nem mész ma ügyvédet keresni?Ha annyira fontosak a gyerekek nem ezt kellene tenni? Nem itt bizonygatni, hogy te mindent megtettel meg csak hazudtak rólad...Meg ma is csak nyomós indok kell ahhoz, hogy az apának adják a gyerekeket.Pld lelki instabilitás, öngyilkossági kísérlet, depresszió, különböző szenvedély betegségek, alkohol,drog.Veszelyezteto környezet ezek a legnagyobb érvek az anya ellen.Ezeket pedig orvosi papírokkal, környezetben élők meghallgatásával (tanúkkal) bizonyítja jelen esetben az apa(volt férjed). Olyan nem létezik hogy a volt férj oda áll és bizonyíték nélkül csak hazugságokat állítva pert nyer az anya ellen.
2019. nov. 26. 13:40
 27/45 A kérdező kommentje:

Hogy miből éltunk? Hm. A félre tett pénzemböl!!

A házat is abbol fogom megvenni csak hianyzik még egy kis pénz.

Az ugyvedet mar holnap reggel fel fogom keresni. Interneten tajékozodtam hogy milyen ugyvedek vannak.

2019. nov. 26. 14:26
 28/45 A kérdező kommentje:

A volt párom azt hazudta rólam hogy leléptem egy másik pasas miatt akivel megcsaltam es ott hagytam nala a gyerekeket. Orvosi papirral semmit sem tudott bizonyitani mert nem vagyok se alkoholista se drogos...voltak tanui akik megalaztak engem teljesen. De semmire nem volt bizonyitekuk. Ezert sem ertem hogy a fenébe sikerult neki elvenni tolem a gyerekeimet.. az indokok rajta vanmak a papiron.

Mégpedig az hogy az apuka tudja nekik biztositani a biztonsagos eletet vagy valami ilyesmi. Majd elo keritem a papirt es leirom pontosan..

2019. nov. 26. 14:30
 29/45 A kérdező kommentje:
Ja meg persze neki van sajat lakasa..
2019. nov. 26. 14:31
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami itt nincs rendben. Csak úgy nem veszik el egy anyától a kicsi gyerekeit. Sürgősen keress egy másik ügyvédet és vele beszéld meg mik a lehetőségeid.
2019. nov. 26. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!