Nem tudom jó kategóriaba irtam e de. Majd kiderul?!
Szóval... a volt férjem elperelte tőlem a két gyermekemet ..hazugságokat talált ki rólam
Amikor elváltunk en a gyerekekkel elkoltoztem a szuleimhez ameddig rendbe nem hozom az eletemet es talpra nem allok.
A volt ferjem ekozben be adta a gyerekelhelyezesi pert...a birosagon olyanokat mondott hogy a gyerekekkel a szuleimnel lakok akik minden nap isznak es megy kiabalas.. apam tenyleg minden nap iszik de a légynek sem ártana. Ekkor neki ítéltek a gyerekeket. Persze olyanokat is mondott hogy en mindig elhanyagoltam a gyerekeket es nem foglalkoztam veluk,csakhogy ebbol semmi nem igaz... nem hittek nekem a birosagon. Hogy itelhetnek egy oLyan embernek egy 2 éves és egy 9! Hónapos gyereket,akinek még állása sincs,a csaladi pótlékból meg a Gyesből él?????? :O hozzá teszem nekem van munkahelyem!!!!
Hogy tudnám vissza szerezni a gyerekeimet????? Tanácsokat szeretnŕk!!!!
A szívem megszakad hogy a gyerekeim nem lehetnek velem!!! Nagyon hianyoznak azt sem tudom mivan veluk mert az apjuk nem enged a kozelukbe mert allitasa szerint en befolyasolni tudom oket...ilyenkor mit lehet csinalni h megint velwm legyenek??.? Mindenuk megvolt amikor velem laktak... :'( ez nem volt igazságos ahogy a bíróság dontott. Foleg hogy ő is nő..gondolom van gyereke és akkor elvette egy anyától a gyerekeit. Nem is volt a ferjemnek bizonyiteka semm8re!!! Azt hazudta hogy en megcsaltam kozben ő csalt meg engem... sajnos nem hittek nekem. Egesz nap sirpk teljesen ki vagyoo keszulve. Nagyon hianyoznak a gyerekeim. Van eselyem oket visszq kapni??????
Hat szerintem sincs itt semmi rendben.
Nem vagyok alkoholista,nem vagyok drogos és nem veszelyeztetem a gyerekeimet. De utána járok a dolgoknak.itt valaki nem torvenyszeruen vegezte a dolgat. Fellebezek vagy feljelentest teszek .
Neki miből van háza ha sohasem dolgozott? Meg hát jó sok félretett pénzed lehetett,ha évekig abból éltetek plusz most is csak egy kicsi kell hozzá egy ház vételhez a mai ingatlan árak mellett. Ha most ilyen tisztességes munkád van, akkor nem lehet, hogy a múltadban van valami,amit ellenérvként fel tudtak hozni?
Ha viszont ilyen tiszta vagy, mint a leírásod alapján, akkor jól érzed ez törvénytelenség és nyugodj meg vissza fogod nyerni Őket! Holnap többet tudsz.
Semmit nem hagytam ki.
Amiket leirtam abból minden valós! Igazságtalanul vették el tőlem a gyerekeimet!
Az apuka meggyőzte a bírót arról,hogy jobban elfogja látni a két pici gyereket mint egy anya,es főzni,mosni,takarítani fog rájuk.
A múltamban sem törtŕnt semmi olyasmi,ami miatt jogosan vették el a gyerekeimet. És ha kiderűl,hogy nem törvényszerűen jártak eo,mert vélemenyrm szerint nem,akkor a gyerekek hamarosan ismét velem lesznek.
Es igen,sok félre tett pénzem van! Eveken keresztul gyujtottem + amikor a nagymamám meghalt,gondolt ram,mert nagyon szeretett és rakott félre nekem pénzt.
Szerencsém van hogy találtam egy "ólcsónak mondható" lakást. De ez lényegtelen!
Itt a lényeg az,hogy egy normális anyától elvettek a gyerekeit merthogy az alkoholista szuleimnel lakok,ahol minden nap megy a kiabalas. Lehet,hogy ez volt az az ok,meg az hogy nincs saját lakásom.
Nem csak a félre tett pénzembòl éltunk. Ahhoz csak akk9r nyultam hozzá ha tenyleg nagyon kelett. De az melett ugye jott a gyerekekre a Gyes meg a Csp.
Itt vagy a bíró a csaló vagy nem tudom...
Ilyen nem létezik h egy olyan anyatol aki normális elvegyek a gyerekeit!!!!!
Bizom benne h nemsokara egyutt lehetek veluk!!!
Tényleg drukkolok neked,hogy így legyen!
És minél hamarabb.
Majd írd meg,hol tart az ügy,és hogy mit mondott az ügyvéd.
Ha azért vették el a gyerekeket mert a szüleidnél megy a ramazuri, neked meg még pénzed is van, elég lett volna elköltözni.
Ha a volt párod kapta meg a gyerekeket annak oka van.
Sajnos a legtöbb ilyen szülő mint te nem látja be hogy ő tehet arról ami történt.
Es hova koltozhettem volna? Meg csak most fogok hamarosan hazat venni.
Én semmiben nem hibaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!