Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom jó kategóriaba...

Nem tudom jó kategóriaba irtam e de. Majd kiderul?!

Figyelt kérdés

Szóval... a volt férjem elperelte tőlem a két gyermekemet ..hazugságokat talált ki rólam

Amikor elváltunk en a gyerekekkel elkoltoztem a szuleimhez ameddig rendbe nem hozom az eletemet es talpra nem allok.

A volt ferjem ekozben be adta a gyerekelhelyezesi pert...a birosagon olyanokat mondott hogy a gyerekekkel a szuleimnel lakok akik minden nap isznak es megy kiabalas.. apam tenyleg minden nap iszik de a légynek sem ártana. Ekkor neki ítéltek a gyerekeket. Persze olyanokat is mondott hogy en mindig elhanyagoltam a gyerekeket es nem foglalkoztam veluk,csakhogy ebbol semmi nem igaz... nem hittek nekem a birosagon. Hogy itelhetnek egy oLyan embernek egy 2 éves és egy 9! Hónapos gyereket,akinek még állása sincs,a csaladi pótlékból meg a Gyesből él?????? :O hozzá teszem nekem van munkahelyem!!!!

Hogy tudnám vissza szerezni a gyerekeimet????? Tanácsokat szeretnŕk!!!!

A szívem megszakad hogy a gyerekeim nem lehetnek velem!!! Nagyon hianyoznak azt sem tudom mivan veluk mert az apjuk nem enged a kozelukbe mert allitasa szerint en befolyasolni tudom oket...ilyenkor mit lehet csinalni h megint velwm legyenek??.? Mindenuk megvolt amikor velem laktak... :'( ez nem volt igazságos ahogy a bíróság dontott. Foleg hogy ő is nő..gondolom van gyereke és akkor elvette egy anyától a gyerekeit. Nem is volt a ferjemnek bizonyiteka semm8re!!! Azt hazudta hogy en megcsaltam kozben ő csalt meg engem... sajnos nem hittek nekem. Egesz nap sirpk teljesen ki vagyoo keszulve. Nagyon hianyoznak a gyerekeim. Van eselyem oket visszq kapni??????

2019. nov. 26. 10:41
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Hat szerintem sincs itt semmi rendben.

Nem vagyok alkoholista,nem vagyok drogos és nem veszelyeztetem a gyerekeimet. De utána járok a dolgoknak.itt valaki nem torvenyszeruen vegezte a dolgat. Fellebezek vagy feljelentest teszek .

2019. nov. 26. 15:01
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ezek alapján a kommentek alapján, az előzmények alapján biztosan okkal vették el tőled a gyerekeket. Nincs olyan bíró, aki egy 9 hónapost az apának ítél, csak mert te a szüleiddel élsz. Itt valamit kihagytál, sokkal súlyosabb a helyzet.
2019. nov. 26. 15:36
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Neki miből van háza ha sohasem dolgozott? Meg hát jó sok félretett pénzed lehetett,ha évekig abból éltetek plusz most is csak egy kicsi kell hozzá egy ház vételhez a mai ingatlan árak mellett. Ha most ilyen tisztességes munkád van, akkor nem lehet, hogy a múltadban van valami,amit ellenérvként fel tudtak hozni?

Ha viszont ilyen tiszta vagy, mint a leírásod alapján, akkor jól érzed ez törvénytelenség és nyugodj meg vissza fogod nyerni Őket! Holnap többet tudsz.

2019. nov. 26. 15:50
 34/45 A kérdező kommentje:

Semmit nem hagytam ki.

Amiket leirtam abból minden valós! Igazságtalanul vették el tőlem a gyerekeimet!

Az apuka meggyőzte a bírót arról,hogy jobban elfogja látni a két pici gyereket mint egy anya,es főzni,mosni,takarítani fog rájuk.

A múltamban sem törtŕnt semmi olyasmi,ami miatt jogosan vették el a gyerekeimet. És ha kiderűl,hogy nem törvényszerűen jártak eo,mert vélemenyrm szerint nem,akkor a gyerekek hamarosan ismét velem lesznek.

Es igen,sok félre tett pénzem van! Eveken keresztul gyujtottem + amikor a nagymamám meghalt,gondolt ram,mert nagyon szeretett és rakott félre nekem pénzt.

Szerencsém van hogy találtam egy "ólcsónak mondható" lakást. De ez lényegtelen!

Itt a lényeg az,hogy egy normális anyától elvettek a gyerekeit merthogy az alkoholista szuleimnel lakok,ahol minden nap megy a kiabalas. Lehet,hogy ez volt az az ok,meg az hogy nincs saját lakásom.

Nem csak a félre tett pénzembòl éltunk. Ahhoz csak akk9r nyultam hozzá ha tenyleg nagyon kelett. De az melett ugye jott a gyerekekre a Gyes meg a Csp.

Itt vagy a bíró a csaló vagy nem tudom...

Ilyen nem létezik h egy olyan anyatol aki normális elvegyek a gyerekeit!!!!!

Bizom benne h nemsokara egyutt lehetek veluk!!!

2019. nov. 26. 16:36
 35/45 anonim ***** válasza:

Tényleg drukkolok neked,hogy így legyen!

És minél hamarabb.

Majd írd meg,hol tart az ügy,és hogy mit mondott az ügyvéd.

2019. nov. 26. 16:46
 36/45 anonim ***** válasza:
83%

Ha azért vették el a gyerekeket mert a szüleidnél megy a ramazuri, neked meg még pénzed is van, elég lett volna elköltözni.

Ha a volt párod kapta meg a gyerekeket annak oka van.

Sajnos a legtöbb ilyen szülő mint te nem látja be hogy ő tehet arról ami történt.

2019. nov. 26. 17:22
 37/45 A kérdező kommentje:

Es hova koltozhettem volna? Meg csak most fogok hamarosan hazat venni.

Én semmiben nem hibaztam.

2019. nov. 26. 18:43
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ez a sztori nem kerek, össze-vissza beszélsz... A legindokoltabb esetben van olyan, hogy két ennyire pici gyereket elvegyenek az anyjuktól, és az apánál helyezzék el őket, szóval valami nagyon nem stimmel nálad. Olyan meg nincs hogy az apa össze-vissza hazudott rólad vagy lefizette a bírót(???), ez nem Amerika, túl sok tv-t nézel... Meg hogy az apjuk nem engedi hogy lásd mert befolyásolod majd őket? :D MIVAN? Egy két évest meg egy 9 hónapost? Meg azt hazudta hogy megcsalt? Még egyszer mondom, ez nem Amerika, itt nem ítélnek neked házat, gyereket, vagyont, csak mert a másik fél félrement... Ilyen ebben az országban nincs. Plusz annyira hisztériázol, full gyanús... Egy normális nő ilyen helyzetben nem a gyakorira irogatna, hanem azonnal intézné a jogi képviselővel a következő lépéseket. Amúgy ha a bíróság kizárólagosan az apának ítélte őket anélkül, akkor ott valami nagyon bűzlik nálad.
2019. nov. 26. 19:10
 39/45 anonim ***** válasza:
*anélkül, hogy köteles lenne láthatást biztosítani számodra - javítva az utolsó mondatom
2019. nov. 26. 19:11
 40/45 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván bolond a spiné..
2019. nov. 26. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!