Akiknek nincs gyermekük, és nem is szeretnének, miért írnak ebbe a kategóriába? Miért látogatják ezt a témakört?
Konkrétan mire gondolsz? Mert gondolom felcseszett valami válasz amit láttál. :D
Egyébként azért mert lehet úgy érzik attól még hozzá tudnak szólni egy adott kérdéshez.
Nekem nincs gyerekem, most úgy érzem, hogy nem is szeretnék (de csak 20 vagyok, szóval...). Viszont van egy 3 éves húgom, plusz csecsemők is vannak a családban, így aztán többször is merültek fel bennem kérdések.
A kamasz témakörhöz gyakran hozzá szoktam szólni, nem olyan régen még én is tinédzser voltam :D
Plusz ami még érdekel, azok a neves kérdések.
De amúgy tényleg... nem tilos senkinek sem látogatni a topicot.
En ertem a kerdesed. Mert aki nem akar, kozuluk sokan azert nem akarnak, mert
- nincs kinek szulni
- nagyon fiatalok meg es karrieristanak gondoljak magukat (elsomunkahelyed irodista koromban en is menoztem ezzel)
- sajnos valamiert nem lehet es emiatt frusztraltak, igy vezezik le
- jolesik nekuk beszolni azoknak, akiknek van
- valoban utaljak a gyerekeket, es itt esik nekik a legjobban kiadni
Ez nehany pelda, mindegyik tipussal talalkoztam mar itt, eleg konnyu kiszurni.
Ne haragudj, ha megbántalak, nagyon szűk látókörű ember vagy. Ostobaság azt hinni, hogy minden esetben a kérdező pontozza le a válaszolókat. Felvilágosítalak ,ha esetleg nem tudod, sok ember ír erre az oldalra. Nem kell ahhoz se kérdezni, sem válaszolni, hogy értékeld a válaszokat. Mindig akad egy idiot aki letámadja a kérdezőt, hogy nem tetszenek a válaszok...stb. Valószínűleg másoknak nem tetszettek, nem tudom.
Az 1 es válaszolónak adtam piros kezet, mert kérdésre kérdéssel válaszolni hülyeség. A 3nak és a 6os kommentelőnek zöld kezet nyomtam. A többiek válaszát pedig nem értékeltem.
Én is kíváncsi vagyok.
Úgy vettem észre max 2-3 ilyen emberke irogat, de kb 2 naponta van fennt egy olyan kérdés, hogy mi a jó az anyaságban. Aztán leírja, hogy kivétel nélkül minden anyuka önző idióta, de a gyerek sem különb.
Nem tudom ennek mi értelme van, olyan mintha házhoz menne egy pofonért vagy talán azt várja hogy rábeszélje valaki a gyerekvállalásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!