Hol találok olyan leszbikus nőket akik szeretnének gyereket és szükségük van egy spermadonorra?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam leszbikus párokról, akiknek spermadonor segítségével lett gyerekük. Én szívesen adományoznék.2016. szept. 24. 21:22
1/19 anonim válasza:
Hát a te fantáziád se semmi, nyilván pont rád lesz szükségük. Nem szoktak lefeküdni a donorral, hanem felnyomják maguknak fecskendővel vagy ilyesmi.
3/19 A kérdező kommentje:
Első: Az nekem teljesen mindegy hogyan kívánják megkapni, ha fecskendővel akkor úgy.
2016. szept. 24. 21:59
4/19 anonim válasza:
Mondták neked valaha,hogy bizarr a gondolkodásod? Tudod,semmi köze a valósághoz? Nekem pont egy leszbi pár a szonszédaim. Sose akartak gyereketn
5/19 anonim válasza:
Legalább már tud helyesen írni, annyira ne harapjátok le a fejét már. :D
6/19 anonim válasza:
Sok volt az L word drágám :-D
7/19 A kérdező kommentje:
2016. szept. 25. 00:01
8/19 anonim válasza:
Nem értem mi a bajuk másoknak. Sok leszbikus pár akar gyereket, és ez egy rendes dolog tőled, hogy így felajánlod magad.
9/19 anonim válasza:
Aha,de így,meg itt,hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!