Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy mit akar?
Van egy lány a sulimban aki néha furcsán viselkedik velem és nem tudom eldönteni, hogy csak közvetlen vagy esetleg mást is akar.
Ölelget, megérinti combomat, bámul. Pl: mikor tesi előtt öltözünk át direkt megvárja míg átöltözök, végignézi és aztán kimegy.
Ez mind lehetne csak közvetlenség de csak 2 hete ismerjük egymást tehát nem vagyunk abban a közeli kapcsolatban amiben ezek baráti dolognak számítanak.
Vannak olyan napok is mikor figyelmen kívül hagy vagy kb. 10-szer hozza fel a fiúkat mint beszédtémat, hogy neki kéne egy barát, meg, hogy ez milyen jól néz ki, az milyen jól néz ki stb.
Szóval fogalmam sincs, hogy most mit gondoljak.
Szerintetek?
Erre gondoltam én is és lehet össze is jöhet hamarosan. Csak azt kéne elintéznem, hogy ketten legyünk.
Én 16, ő 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!