Hol találok olyan leszbikus nőket akik szeretnének gyereket és szükségük van egy spermadonorra?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam leszbikus párokról, akiknek spermadonor segítségével lett gyerekük. Én szívesen adományoznék.2016. szept. 24. 21:22
11/19 anonim válasza:
Egyertelmu, hogy spermabank...
12/19 anonim válasza:
Úgy tudom az egynemű párok legálisan nem kaphatnak spermát, csak ha egy vállalkozó kedvű férfi felajánlja. Spermabankból nem kaphatnak.
13/19 anonim válasza:
Mesterséges megtermékenyítésre alkalmas olyan egyedülálló (ehhez csak le kell tagadni a kapcsolatot) nő, aki vagy meddő, vagy talán 30-35 év felüli. De persze egy kedves orvos csak odafirkantja a papírjára a meddőséget és már mehet is a dolog.
14/19 anonim válasza:
Ha csak úgy magatok közt intézitekel, te leszel az apa, annak minden jogi következményével együtt. Kivéve, ha az anya ismeretlen apát jelöl meg és ezzel önként lemond a tartásdíjról. Ebből a szempontból nem lényeges és nem is bizonyítható, hogy nem történt együttlét.
15/19 anonim válasza:
lesbianwomenseekingforspermdonor.com
16/19 anonim válasza:
Lenulláztatok.de ez a valóság.
17/19 anonim válasza:
Kérdező,nyomogasd rám a 0-t,ameddig akarod. Akkor is két leszbi lesz a szomszédom,akiket tisztelni kell(ene),s nem tartanak igényt ràd. Ok?
18/19 A kérdező kommentje:
1.) Nem nyomtam rád semmiféle nullát
2.) Mi közöm nekem a szomszédjaidhoz?
3.) Mitől is vagyok én tiszteletlen a szomszédjaiddal?
4.) Itt egyvalaki tiszteletlen és akarja megmondani a tutit erőszakosan a másiknak, az pedig te vagy.
2016. szept. 28. 00:18
19/19 NL2010 válasza:
Próbáld meg itt: labrisz.hu!
Itt keresnek donorokat.
Vagy itt: knowndonorregistry.com, hasonló, csak külföldi csajok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!