Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek nincs gyermekük, és...

Akiknek nincs gyermekük, és nem is szeretnének, miért írnak ebbe a kategóriába? Miért látogatják ezt a témakört?

Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Ha nincs gyereked, a gyereknevelés attól még érdekelhet. Vannak rokon gyerekek, szomszédok, látsz gyereket a buszon, boltban, utcán és lehet véleményed arról ahogy nevelik őket. Sőt, kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy valamilyen kapcsolatba lépsz egy kisebb nagyobb gyerekkel. Bejön a szülővel a hivatalba ahol dolgozol, melléd ül a buszon, ott van a boltban, mikor vásárolsz...
2017. ápr. 1. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Azert,mert poenosak,es nevettetoek sok "anyuka,es anyukajelolt"rengeteg ostobasagra,es tudatlansagra valo kerdeseik.
2017. ápr. 1. 23:46
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Epp akartam irni, hogy van itt egy 43 %-os gyermektelen okoska, hat nem idetalalt;)?

Rengeteg kerdesre valaszol ugy, hogy fogalma sem lehet a dologrol.

2017. ápr. 26. 17:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Annyiban azért igaza van a frusztrált 43%-osnak, hogy rengeteg idióta kèrdèst olvasni itt anyukáktól ès anyukajelöltektől!

Elhiszem, hogy egy egyèbkènt csak főoldalon szemezgetőnek egyből megüti a szemèt a "gólyát láttam, terhes leszek" szintű kèrdèsek!

2017. ápr. 26. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

28 éves vagyok, jelenleg nincs gyerekem, és nem is feltétlenül tervezek, de

1. Hét évet dolgoztam bölcsiben, így elég sok gyerekkel, és problémával találkoztam, így szerintem tudok hasznos tanácsot adni.

2. Arról, hogy szép-e az adott név, amit a kérdező kiír, látok-e második csíkot a teszten, uniszex-e a rózsaszín, stb, én is tudok nyilatkozni.

3. Gyermek nélkül is van véleményem a nyilvános szoptatásról, a fizetett császármetszésről, az abortuszról, a különböző fogamzásgátlókról, így ezekben a témákban is leírhatom a véleményem.

4. Sok a rokongyerek, így a "Mit vennél az X korú gyermeknek születésnapjára" szintén nem okoz gondot.

5. "Szerinted elég 4 szoba 10 gyerekre? Érdemes kutyát és gyereket vállalni egyszerre? Játszótéren közösek a játékok? Ha beszól egy másik anyuka...?" És még sorolhatnám... Mind olyan kérdések, amit egy gyermektelen is láthat jól. Mert miért ne?

6. Érzelmi kérdések : Szülők kapcsolata, miután megvan a kisbaba, túlbuzgó anyós a kicsi körül, féltékeny, meddő sógornő... Ezekre szintén tudunk mi, gyermek nélküliek is válaszolni, talán még higgadtabban, átgondoltabban is, mint egy érzékeny kismama, akit még kicsit megbolondítanak a hormonok.

+1 Sosem tudhatom, mit hoz az élet. Ha egyszer mégis gyerekem lesz, jó látni, milyen problémákkal lehet szembesülni, és arra milyen megoldások léteznek.

2017. ápr. 26. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!