Miért akarnak sokan kis korkülönbséget a két testvér között? Miért nem jó a több év?
Nekem a férjem nem a vetájtársam. Van hova visszamennem. Ugyan ott dolgoztam ahol a férjem és még jobb fizetést is kaptam. Nem a munkámban teljesedek ki. Ha annyira fontos lenne számomra a munka, akkor nem is szültem volna. Az meg hogy a szoptatás túl van tolva.... nyilván ha nem lenne tejem nem szoptatnék, de sztem erőszakkal elválasztani fél évesen úgy hogy közben még van tejem, hülyeség. Igen van akinek fáj vagy sebesedik, de ez csak a rossz technika miatt van. Szoptatási tanácsadó tud segíteni. Az meg hogy külföldön mi van hagyjuk is. Itt nem lehetne ezt megcsináln. Meg aztán ott is otthon maradnak ha megtehetik. Csak nem kapnak támogatást.
Egyszóval nekem fontosabb a gyermekem mint az hogy visszamenjek dolgozni.
Kérdező, most mit akarsz kérdezni tulajdonképpen? Mert már mindenről is van szó.
Ha jól szervezi az ember az èletet, sok minden belefér. Nekem is van um. karrierem, lesz is, de 40 évből 5-öt rá tudok szànni a gyerekekre.
Szó nincs arról, hogy "ülne" az ember egy csecsemő vagy totyogós és a háztartás mellett.
Az agymenőkből Bernadettnek volt egy ide illő véleménye: Minek is akarnék gyereket, aki tönkreteszi a testemet, derékbe vágja a karrieremet, csak egész nap sír és hány, nem tudunk tőle se aludni, se pihenni...miért nem inkább te maradsz otthon a gyerekkel, én meg élvezem a felnőtt életet, csetelek a barátnőimmel és keresem a pénzt?
Elég sarkított példa, de mindenben totál igaza van. Ettől még lehet szeretni és akarni egy gyereket, csak tudni kell a vele járóit. Meg ugye Berni volt az, aki sokkal több pénzt is keresett...De látszik, hogy a férfiak sem hülyék, nem lenne a többségüknek türelme se egy babához, se főzni, se takarítani, nem pedig ezt egyszerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!