Sokan miért utasítják el a török-magyar rokonságot, és miért fáj nekik, hogy ők kivételesen nem utálnak minket?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 20:27
1/25 anonim válasza:
Téves! Van néhány aki nem utál minket, a többi viszont nem azért utál bennünket, mert magyarok vagyunk, hanem mert keresztények. Ők a vallásukból kifolyólag (muzulmán), ha tetszik, ha nem, elvetik a kereszténységet és nem fogják megérteni a mi vallásunk.
Valamint a magyarság azért nem fogja őket szeretni (én sem), mert 2 évszázad népesség szaporulata maradt el Magyarországon, mert a hódító hadjáratukkal kellett foglalkoznunk a középkorban ahelyett, hogy a gazdaságunkat építettük volna.
Szerintem ezért.
2/25 anonim válasza:
melyik iskolában tanították neked hogy a török és a magyar rokonok?
ülj le 1 es:)
3/25 anonim válasza:
Elvileg van valami vékony szál, az én történelem tanárom is mesélte, pedig Ő elképesztően nagy Hungarista, miatta imádom a törit (bár megalapozta az általános iskolai tanárom is. :D).
4/25 anonim válasza:
Neked lehet, hogy rokonaid, de nekem biztos nem.
5/25 anonim válasza:
A törökök nekünk magyaroknak édestestvéreink, mi is turk vérből szarmazunk. Amelyiknek meg nem, az nem magyar csak valami rossz korcs.
6/25 anonim válasza:
A rokonság nem szimpátia kérdése, még ha sokan politikát is csinálnak belőle.
7/25 anonim válasza:
Így van. Közös a vérünk, csak a vallásunk más és a szokásaink.
8/25 anonim válasza:
Most akkor tényleg ennyi hülye ember van?
Jöjjön már egy értelmes is aki leírja hogy sem vér sem nyelv rokonságban nem állunk a törökökkel.
9/25 anonim válasza:
Én nem utasítom el,ezt sem,mint ahogy semmilyen más elméletet sem arról,hogy kivel vagyunk rokonságban és kivel nem.Épp csak egyikről sem vagyok meggyőzve,meggyőződve és valószínűleg ez nem is fog változni.
10/25 Koplárovics Béci válasza:
Nem utálnak minket? Történelemből hogy állsz? Tudod mi volt 4-500 éve? És hogy mi a hagyatéka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!