Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sokan miért utasítják el a...

Sokan miért utasítják el a török-magyar rokonságot, és miért fáj nekik, hogy ők kivételesen nem utálnak minket?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 20:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
24%

Téves! Van néhány aki nem utál minket, a többi viszont nem azért utál bennünket, mert magyarok vagyunk, hanem mert keresztények. Ők a vallásukból kifolyólag (muzulmán), ha tetszik, ha nem, elvetik a kereszténységet és nem fogják megérteni a mi vallásunk.

Valamint a magyarság azért nem fogja őket szeretni (én sem), mert 2 évszázad népesség szaporulata maradt el Magyarországon, mert a hódító hadjáratukkal kellett foglalkoznunk a középkorban ahelyett, hogy a gazdaságunkat építettük volna.

Szerintem ezért.

2016. júl. 31. 20:32
 2/25 anonim ***** válasza:
37%

melyik iskolában tanították neked hogy a török és a magyar rokonok?

ülj le 1 es:)

2016. júl. 31. 20:33
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Elvileg van valami vékony szál, az én történelem tanárom is mesélte, pedig Ő elképesztően nagy Hungarista, miatta imádom a törit (bár megalapozta az általános iskolai tanárom is. :D).
2016. júl. 31. 20:36
 4/25 anonim ***** válasza:
15%
Neked lehet, hogy rokonaid, de nekem biztos nem.
2016. júl. 31. 20:42
 5/25 anonim ***** válasza:
19%
A törökök nekünk magyaroknak édestestvéreink, mi is turk vérből szarmazunk. Amelyiknek meg nem, az nem magyar csak valami rossz korcs.
2016. júl. 31. 20:46
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
A rokonság nem szimpátia kérdése, még ha sokan politikát is csinálnak belőle.
2016. júl. 31. 20:50
 7/25 anonim ***** válasza:
26%
Így van. Közös a vérünk, csak a vallásunk más és a szokásaink.
2016. júl. 31. 20:53
 8/25 anonim ***** válasza:
31%

Most akkor tényleg ennyi hülye ember van?

Jöjjön már egy értelmes is aki leírja hogy sem vér sem nyelv rokonságban nem állunk a törökökkel.

2016. júl. 31. 21:06
 9/25 anonim ***** válasza:
96%
Én nem utasítom el,ezt sem,mint ahogy semmilyen más elméletet sem arról,hogy kivel vagyunk rokonságban és kivel nem.Épp csak egyikről sem vagyok meggyőzve,meggyőződve és valószínűleg ez nem is fog változni.
2016. júl. 31. 21:06
 10/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
26%
Nem utálnak minket? Történelemből hogy állsz? Tudod mi volt 4-500 éve? És hogy mi a hagyatéka?
2016. júl. 31. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!