Szerintetek is hasonlítanak a magyarok a törökökre?
Nem a kultúra, meg a nyelv, mivel ezek teljesen eltérnek.
Hanem a külső.
Persze nem mind, de sok akad.
Többször jártam már Törökországban és úgy vettem észre, hogy van hasonlóság.
A fejforma, illetve az arc ami hasonló.
Magyarországon sokszor, nem tudom megállapítani egy emberről, hogy most török vagy magyar.
De, ezzel nem vagyok egyedül.
A jó múltkor olvastam egy blogbejegyzést az Origón, ami egy Németországban dolgozó magyarról szólt.
A srác, egyszer elment vásárolni egy török boltba, ahol elkezdtek hozzá törökül beszélni.Ő nem tudott törökül visszaszólni csak németül, ezért a törökök megsértődtek rá.De, utána is alig hitték el a törökök , hogy ő igazából magyar és nem török.
Van ilyen "délkeleties" embertípus.
Ennek az okai:
-Honfoglalás előtt sok török néppel keveredtünk, és valakiben lehet hogy nem a szláv/germán vér jön ki
-Honfoglalás után egészen a 18. századik önálló népcsoport volt a kunok, azokkal is keveredtünk, ők is török népcsoport.
-Itt voltak 150 évig a törökök, és ismerték azt a régi európai úniós mondást hogy "tudja az egész hogy nálunk a puni jó".
áhhh elrontottam. Így:
"tudja az egész únió
hogy nálunk a puni jó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!