A magyarok hogyan viszonyulnak a törökökhöz?
Én kedvelem őket. Nem szabad elítélni őket azért, mert lelőttek egy orosz gépet, a cionisták legnagyobb ereje pont a gójok megosztottságában rejlik, össze kell tartanunk! A vezetőségüket le kell cserélniük egy anticionistábbra, mint pl amilyen Oroszországban vagy Iránban van, vagy amilyen a Jobbik és onnantól rendeződhetnek a dolgok.
Vona Gábor is megmondta, hogy a gép lelövése két országnak nem állt érdekében, Oroszországnak és Törökországnak. Szerintem a törökök is elítélik Erdogan cionista politikáját és inkább a szabad világhoz szeretnének tartozni, mint az USA és EU nevű gyarmataihoz a cionistáknak.
1# Azok az arabok.
Nekem nincs különösebb bajom a törökökkel.
Többször voltam már Törökországban nyaralni, mindegyik alkalommal jól éreztem magam, nem volt panasz a szállásra, szolgáltatásokra.
A gasztronómiájuk meg nagyszerű.
Viszont a nőket , barátnőt/hugit el kell előlük rejteni, mert nagyon rámenősek.
Az egyetlenegy muszlim nép, akiket tartok valamire.
Nekem ( a közös múltunktól eltekintve ) nincs bajom velük.
Ők ( facebook-on keresztül sok külföldi, köztük sok török embert ismerek ) meg szoktak védeni minket és testvérként tekintenek ránk ( bizonyítani is tudom aki nem hiszi ).
Ezelőtt nem szerettem őket, de amikor megláttam hogy ők hogy tekintenek ránk, megenyhültem és én is barátként kezelem őket ( mint említettem azóta több török ismerősöm, barátom lett )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!