Mit gondoltok arról, ha valakik hatan vannak testvérek?
Figyelt kérdés
Én ismerek egy hatos testvérpárt. Igazából nagyon-nagyon jól élnek, úgyhogy nincs baj vele, csak fura, hogy ennyien vannak testvérek. Ti mit gondoltok erről?2017. febr. 24. 12:35
1/30 anonim válasza:
Semmit. Ez az ő magánügyük. Amúgy mi öten vagyunk testvérek. Nem vagyunk romák. Szüleim fizetése kitűnő. Tehát nem is a semmire vállaltak minket. Én minden testvéremet szeretem. Nem bánom, hogy nem vagyunk kevesebben. Azt meg pláne nem, hogy nem vagyok egyke. Kinek mi furcsa. Neked ez furcsa, nekem ez normális.
2/30 anonim válasza:
Még valami. Én kifejezetten örülök, ha több gyereket vállal egy pár, hiszen nagyon fogy a nemzetünk. Persze ezt rendesen kereső, szülőnek való emberekre értem.
3/30 anonim válasza:
Ha felelősségteljes szülőktől, megfelelő anyagi helyzetbe lettek vállalva és nem a nagyokkal neveltetik a kicsiket, akkor ez nagyon rendben van.
4/30 anonim válasza:
Gratulálok hozzá, és minden elismerésem. Ennyit.
5/30 anonim válasza:
Ha jók a körülmények,és jól élnek tényleg,és magyarok... Akkor még csináljanak hatot 😀😄 a második válasz!!! 👍
6/30 anonim válasza:
Semmit. Mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyit felelősen fel tud nevelni, és annyi. Ha nekik így jó, és így boldogok, akkor hurrá, ez újabb 8 boldog ember a világon.
7/30 anonim válasza:
Irigylésre méltó, ha mindig a szeretet lesz a mérvadó közöttük.
8/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha van pénz a családban, akkor szülhetnek 6 gyereket, csak mégis fura nekem egy kicsit. 5-en vannak lányok és van egy bátyjuk.
2017. febr. 24. 13:30
9/30 anonim válasza:
Volt osztálytársamék kilencen voltak testvérek, úgyhogy ez ez szerintem nem vészes. Főleg, ha szeretetben, boldogan élnek.
10/30 anonim válasza:
Azt, hogy hatan vannak testvérek. Se többet, se kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!