Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valakik hatan vannak testvérek?

Figyelt kérdés
Én ismerek egy hatos testvérpárt. Igazából nagyon-nagyon jól élnek, úgyhogy nincs baj vele, csak fura, hogy ennyien vannak testvérek. Ti mit gondoltok erről?

2017. febr. 24. 12:35
1 2 3
 21/30 Martin3410 ***** válasza:
59%
Semmit.
2017. febr. 24. 17:11
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 24. 17:20
 23/30 anonim ***** válasza:
77%
Én ismerek nagycsaládosokat, vannak köztük jómódúak, vannak szegényebbek (nem mélyszegények). Vannak köztük 11-12 gyermekes családok is. Egy valami közös bennük: mindenhol totál kiegyensúlyozott a családi légkör, a tesók tök jól kijönnek, kívülállóként is élmény velük tölteni az időt. Kétség nem férhet hozzá, hogy a szüleik tudnak valamit, ha képesek stabilan olyan őszinte, szeretetalapú kapcsolatot fenntartani, ahol mindig megvan az az érzelmi háttér, hogy lehet vállalni plusz egy porontyot. Ezt sajnos pár válaszoló nem mondhatja el a saját szüleiről, hiszen ha ennyire lenézéssel nyilatkoznak a nagycsaládról, az a saját hátterükről fest szomorú képet.
2017. febr. 24. 18:02
 24/30 anonim ***** válasza:
55%
Lesz választék keresztszülőre, nem úgy, mint nekem, kettőt alig bírok összekaparni.
2017. febr. 24. 19:32
 25/30 anonim ***** válasza:
98%
Mi nyolcan vagyunk testvérek (nem vagyunk romák) , elvileg három apától. Gyűlöletben egymás ellen nevelve. Egy-két hugom kivételével mind büntetett előéletűek lettünk, komolyabb bűncselekmények miatt. Csak csicskának és bevételi forrásnak tartottak minket az anyám meg a nevelőapám és mások levetett ruháin kívül nem sok jutott nekünk. Nagyon hamar megtapasztaltuk az élet árnyoldalait, de egy hónap is kevés lenne leírni. Egy dologra volt ez jó, semmi másra. Pontosan tudom, hogy mit nem teszek majd az én gyerekeimmel. Nyolcunkból sajnos csak nekem sikerült kitörni és normális, rendezett életet élni. Válaszolva a kérdésedre, ha felelős szülők vállalnak ennyi gyereket, akkor nem gond.
2017. febr. 25. 04:40
 26/30 anonim ***** válasza:
49%

Kíváncsi vagyok, a szülők mennyi időt tudnak tölteni egy-egy gyerekkel. Mármint minőségi időt. Munka meg suli után vajon tudnak-e mind a hat gyerekkel külön foglalkozni?

Nincsen róluk negatív véleményem, ha jól élnek és boldogok akkor oké. Én örülök, hogy nincs öt testvérem.

2017. febr. 25. 08:43
 27/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha a szülők részéről felelős döntés volt (tisztességesen fel tudják őket nevelni, anyagilag is és szeretetben is), akkor az ő dolguk, de szerintem klassz. Ismerek egy-két ilyen családot, tök jó fejek. Később, felnőttként számíthatnak majd egymásra.
2017. febr. 25. 15:32
 28/30 anonim ***** válasza:
39%
A szüleik szerettek szexelni, nem tudom valami ilyesmire gondoltál?! 😊
2017. febr. 26. 00:47
 29/30 A kérdező kommentje:
#29, Ha csak szerettek szexelni, akkor nem foglalkoznának velük sokat, úgyhogy nem, nem azért.
2017. febr. 26. 17:27
 30/30 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező csak vicceltem, ne haragudj. :)

Nagy családot szerettek volna, úgy boldogok. :)

Én külföldön elek és itt nagy családosok vannak, itt nem lehet elvezetni, 5-6 gyerek is van a többségüknek.

Ezt a kislányoknak mondta a tanarnoje....

Azt mondjak akinek nagy autója van (5-6-7-üléses ) az boldog ember mert hogy sok a gyerek.

Akinek kicsi autója van az szomorú, mert vagy nincs, nem akar vagy éppen 1-2 max gyerek van.

Nekem sport autóm van , bár boldog vagyok. :)

De azért lecserélem a köv 2-3 hónapban.

2017. febr. 27. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!